Swarm hesabı nasıl silinir? - Haberler - indir.com

Swarm hesabı nasıl silinir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-01 08:59:51
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Foursquare uygulaması olan Swarm yer bildirimi yapabildiğimiz bir uygulamadır. Çevrimiçi olarak yer bildirimi yaptığımız uygulama ile arkadaşlarınızı görebilir, onlarla konuşabilir ve arkadaşlarınızla önceden planlamalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızın uzaklık mesafesini dahi öğrenebildiğiniz Swarm yer bildirimi ve mekan tavsiyeleri yapabilmenize izin veriyor. Diğer sosyal medya hesaplarında dondurma işlemini gerçekleştirebilirken Swarm'da bu işlemi gerçekleştiremiyoruz. Peki Swarm hesabını silmeye karar verdiysek 'nasıl yapabiliriz' diyorsanız. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Bilgiyasarınızın tarayıcısı üzerinden Foursquare hesabınıza giriş yapın.
  • Profilinizden ayarlar kısmına giriş yapın.
  • Açılan sayfada ''hala soruların varsa'' yazılı linke tıklayın otomatik olarak Swarm silme sayfasına yönlendirileceksiniz.
  • Foursquare ve Swarm'dan neden ayrılıyorsunuz sorusuna size uygun bir cevap verin.
  • Ardından son olarak sayfanın altında bulunan ''Delete Account'' butonuna tıklayarak hesabınızın tamamen silinmesini sağlayın.

Swarm Hesabı Silinirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Swarm hesabınızı siliyorsanız Forsquare hesabınızın da silineceğini bilmeniz gerekir. Çünkü bu hesaplar birbirleriyle bağlantılıdır. Eğer Swarm hesabınızı telefondan veya tabletten silmeye çalışıyorsanız bu uğraşınız gereksizdir. Çünkü Swarm hesabınızı yalnızca bilgisayarınız üzerinden herhangi bir web tarayıcısıyla silebilirsiniz.Facebook hesabınızdan giriş yaparak sayfaya ulaşmanız durumunda en son açılan sayfada ''Delete Account'' butonunu göremeyebilirsiniz. Bu yüzden sayfaya ulaştığınızda yeniden Swarm giriş bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Hesabınızı sildiğinizde geride bir pişmanlık yaşamamanız için silinen hesabınızın geri gelmeyeceğini unutmayın.





PAYLAŞ