Suya Dayanıklı Drone Modeli Splash Drone 3 Gözüktü - Haberler - indir.com

Suya Dayanıklı Drone Modeli Splash Drone 3 Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-30 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Piyasada yük taşımacılıktan yarış dronelarına kadar birçok çeşit drone modelleri bulunuyor. Bunlar gerek sundukları tasarımları gerekse yetenekleri bakımından kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Şimdi ise SwellPro Team adlı bir şirket tarafından Splash Drone 3 isimli bir drone için Kİckstarter üzerinden fon desteği toplanmaya başlandı. Drone IP67 srtifikası ile tamamen suya karşı dayanıklı bir yapı ile geliyor ve hem deniz hemde havuza düşse sahi çalışmayı sürdürebiliyor. Şirket tarafından iki yıl önce tasarlanan Drone modelinin geliştirilmiş bir versiyonu olan Splash Drone 3 gelişmiş 2 eksene sahip gimbal ile geliyor. 4K kamera çözünürlüğüne sahip Drone'da güçlü motorlar ve gelişmiş uçuş sistemleri bulunuyor.

1/2.3 inç boyuta sahip CMOS sensörlü bu kamera 14 megapiksele sahip ve kullanıcıların 4K video kaydetmesine olanak sağlıyor. Drone'da bulunan bu kamera açısı 106 derece ve Splah Drone 3 için standart ve balıkçılara özel iki farklı model yapılmış durumda. Geliştirilen mobil uygulama aracılığı ile kontrol sağlanabilen modelin standart olan versiyonun da otomatik takip yeteneği ve gimballı 4K kamera bulunuyor. Fisherman olan diğer model ise sabit bir kamera kullanıyor ve bu Drone ile yaklaşık 1.1 kilograma kadar yük taşınabiliyor. Balık tutma noktasında kullanıcılara yardım eden bu ürün denize yem ve can yeleğide atabiliyor.

Turuncu bir gövde rengi tasarımı ile üretilen Splash Drone 3 modelinde otomatik iniş, eve dön ve düşük pil uyarısı gibi çeşitli uçuş yetenekleri bulunuyor. Splash Drone 3 Fisherman Ağustos ayı içerisinde 1150 dolardan ve Splash Drone 3 Auto ise Temmuz ayı ile beraber 1400 dolar fiyat etiketinden satışa sunulacak. Bu sevkiyatlar için hala Splash Drone 3 modelinin üretimi için 51.500 bin dolarlık fon desteği ihtiyacı bulunuyor.





PAYLAŞ