Suya Dayanıklı 24 Saat Pil Ömürlü JBL Boombox Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Suya Dayanıklı 24 Saat Pil Ömürlü JBL Boombox Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-18 22:00:59
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yaklaşık iki hafta sonra düzenlenecek olan IFA 2017 kapsamında birçok akıllı telefon ürününün yanı sıra üreticilerin yeni teknolojik ürünlerinide göreceğiz. İşte bunlardan birisi olan JBL markasından yeni ses ürünlerine dair cihazlar ortaya çıkmaya başladı. Ses ürünü denildiğinde önde gelen şirketlerden ve üreticilerden birisi olan JBL yeni ürünü ile 80'lere gönderme yapıyor. JBL Boombox adlı bu yenü hoparlör suya dayanıklı yapısı ve uzun süreli pil ömrü ile dikkatleri çekiyor. Büyük bir hoparlör olan bu yeni model tam 5.2 kilogram ağırlığa sahip ve taşınabilir bir yapı ile geliyor. Suya daldırmaya ve su sıçramalarına oldukça dayanıklı bir kasaya sahip diyebiliriz.

Ek olarak modelde 20000 mAh'lik bir bataryaya sahip durumda ve bu devasa pil ile 24 saatlik bir kullanım ömrü sunabiliyor. Bu özellik ile JBL'ın bu yeni hoparlörü daha çok havuz başı kullanımı yada kamp gezileri için oldukça uygun bir hal alıyor diyebiliriz. Büyük bir pil ile bu yeni Boombox birçok avantaj sağlıyor. Uzun süre kullanım imkanı ile iki adetde USB girişine sahip olan bu hoparlör diğer cihazları şarj edebilecek bir batarya kaynağı olarakta kullanılabiliyor. Hem iç hemde dış mekan dinlemeleri için çeşitli modlara sahip Boombox, Connect+ ve Bluetooth ile diğer JBL hoparlörlerine de bağlanabiliyor.

JBL'in bu yeni devasa pil ve dayanıklılık gibi özelliklerle ön plana çıkan hoparlörü sonbahar dönemi ile satışa sunulacak ve cihazın İngiltere fiyatı 400 pound olurken ülkemiz fiyatının ise 1800 TL bandında olması bekleniyor.





PAYLAŞ