Sürükleyici Aksiyon ve Macera Oyunu: Diversion (Video) - Haberler - indir.com

Sürükleyici Aksiyon ve Macera Oyunu: Diversion (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Platform ve koşu türlerinin bir araya getirilerek tasarlandığı Diversion oyunu, oldukça sürükleyici oynanışı ile milyonlarca oyuncu tarafından beğenilen bir aksiyon ve macera oyunudur.

Mobil oyun geliştiricisi Ezone tarafından geliştirilerek Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak sunulan oyunda karşınıza çıkacak olan zorlu engelleri ve size karşı koymak isteyen düşmanları koşarak, kayarak, atlayarak, yüzerek ve hatta tırmanarak geçmeye çalışacak ve heyecanlı bir maceranın içerisinde kendinizi bulacaksınız. 

Birbirinden farklı temalara sahip 5 dünya, 200'den fazla bölüm ve 700'den fazla oyun karakterini de bulabileceğiniz Diversion'da ayrıca Google+ entegrasyonu sayesinde oyun içerisinde elde ettiğiniz skorlar ile başarıları arkadaşlarınıza ile paylaşabileceğiniz gibi Google Play liderler listesine de adınızı yazdırabileceksiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS sistemine sahip cihazınızda oynayabileceğiniz Diversion'u aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazınıza yükleyebileceğiniz gibi oyun için hazırlanmış olan Diversion Tanıtım Videosu'nu izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Diversion Tanıtım Videosu


PAYLAŞ