Sürpriz, AirPods Üretimi Aralık Ayında Başlıyor! - Haberler - indir.com

Sürpriz, AirPods Üretimi Aralık Ayında Başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-23 11:32:26
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Akıllı Telefonlar
Kısa bir süre önce üretiminin 2017'ye kaldığı hakkında haberler Airpods hakkında sürpriz gelişmeler var.
 
Apple'ın iPhone 7 ile eş zamanlı olarak duyurusunu gerçekleştirdiği kablosuz AirPods kulaklıkları hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Peki, AirPods ne zaman satışa
sunulacak?

Apple'ın bu sene piyasaya sunacağı iddia edilen birçok teknoloji ürünü bir bir piyasaya çıkmaya başladı. İlk olarak yen seri akıllı telefonları iPhone 7 serisinin piyasaya sürülmesi hemen ardından geçtiğimiz günlerde MacBook Pro yeni serisinin tanıtılması ardından gelen yeni ekranlar derken Apple'ın bundan sonra ne gibi ürünleri piyasaya süreceği de merak konusu olmuştu.

Zira iddialarda yer almasına rağmen bir türlü üretimine geçilmeyen ve sadece tanıtımla kalan AirPods kulaklıkları da bu alanda Apple'ın en çok merakla beklenen ürünlerinden biri olmuştu. iPhone 7 serisinde kulaklık girişlerinin değişmesiyle beraber daha da önemli hale gelen AirPods kablosuz kulaklıklarının ise Apple tarafından yapılan ilk açıklama ile ertelendiği belirtilmişti.

Ekim ayında düzenlediği etkinlikte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin duyurusunu gerçekleştiren Apple, aynı etkinlikte AirPods isimli yeni kablosuz kulaklığını da duyurdu.

3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılması ile birlikte tüm aksesuarlar için Lightning girişini kullanmaya başlayan firma, AirPods kulaklığını halen satışa sunmadı.

Apple, AirPods konusunda gecikme yaşamayacak!

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlerde, Apple'ın AirPods'un üretim sürecinde bir hatadan dolayı gecikme yaşadığı ve satışlara 2017 yılında başlayacağı belirtiliyordu. Dün ise, Avrupa'da bir perakendeci tarafından Apple'ın 18 Kasım tarihinde satışa başlayacağı iddia edildi.

Barclays araştırma şirketinin bugün yayınladığı rapor ise tüm bu iddiaları yalanlar nitelikte oldu. Barclays'a göre, Aralık ayında AirPods kulaklıklarının üretimine başlayacak olan Apple, kısa bir süre içerisinde kulaklıkları kullanıcılar ile buluşturacak.

Ayrıca, analistler ilk etapta sınırlı sayıda üretim yapılacağı için ciddi bir stok sıkıntısı yaşanacağını tahmin ettiklerini belirtiyorlar. Özetle, Apple'ın AirPods kulaklıkların akıbeti, halen netlik kazanmış değil.

 





PAYLAŞ