Sürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi Yayınlandı - Haberler - indir.com

Sürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 11:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin haftalardır sızıntıları devam eden yeni Xiaomi Mi Mix 3 modeli hakkında yeni bir reklam videosu yayınlandı. Resmi olarak 25 Ekim yarın tanıtımı gerçekleşecek olan bu modelin birçok yenilik sunması beklenirken şimdi ise ilginç sürgülü yapısı vurgulanan yeni bir reklam videosu yayınlandı. Xiaomi Mi Mix 3 modelinde alışılmış olan çentikli ekran tasarımı yerine çentik kısmı kaldırılmış çerçevesiz bir model göreceğiz. Ön kameranın sürgülü bir sisteme yerleştirildiği bu model bu sayede çentikten kurtulmuş olarak çerçevesiz olarak gelmiş olacak. Yeni nesil donanım özelliklerinin yanı sıra Mi Mix 3’ün tasarımı ile ön plana çıkan bir model olması bekleniyor.

Xiaomi Mi Mix 3 Sürgülü Tasarım

Yarın itibariyle resmi olarak tanıtılacak olan modele dair yeni bir video bugün itibariyle yayınlandı. Videoda cihazın sürgülü yapısı öne çıkarılırken cihaz genel tasarım hatları da belli olmuş oluyor. Videoda yer alan bir başka detaya göre ise modelin birde ekrana entegre parmak izi sensörüne sahip bir versiyonu yer alacak. Normal olan Xiaomi Mi Mix 3 modelinde parmak izi tarayıcısı cihazın arka yüzeyinde olacakken, parmak izinin ekrana entegre olan modeli de göreceğiz. Diğer yandan cihaza dair gece çekimi yapılan bir kare örneği de aşağıda yer alıyor. Modelin kamera tarafında da üst seviye bir performans sergilemesi bekleniyor.

Cihazın olası özelliklerine geçecek olursak modelde Snapdragon 845 işlemcisi yer alacak. Mavi, yeşil ve siyah renk seçeneklerine sahip olacak modelin 6 GB RAM + 128 GB depolama, 8 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 256 GB dahili depolama versiyonlarını göreceğiz. Amoled bir ekrana sahip olacak modelin 1080 x 2340 piksel ekran çözünürlüğü yer alacak. Çift 24 megapiksellik ön kamerasının da bulunması beklenilen modelin 500 dolar seviyesinde bir fiyatla gelmesi bekleniyor. Ayrıca modelin 3500 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olması beklenirken modele dair tüm resmi detayları yarın gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber sizlere aktaracağız.





PAYLAŞ