Surface Pro 6'nın Tüm Performans Detayları Belli Oldu - Haberler - indir.com

Surface Pro 6'nın Tüm Performans Detayları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft’un uzun zamandır beklenen ikisi bir arada modeli olan Surface Pro 6 modeli nihayet piyasaya sunuldu. Piyasaya giriş yapan bu popüler model çıkar çıkmaz çeşitli performans testlerine tutuldu. Çeşitli dayanıklılık testleri ile beraber cihaz üzerinde performans testleri de gerçekleştirildi. Tamamen parçalarına ayrılan Surface Pro 6 modelinin tamir edilme oranı da belli olmuş oldu. Bu noktada tamir edilme ve parça değiştirilme noktasında Surface Pro 6 modelinin 10 üzerinden 1 puan alarak sınıfta kaldığını görüyoruz.

Surface Pro 6 Detayları

Microsoft 20 yıllık sistemini değiştiriyorMicrosoft 20 yıllık sistemini değiştiriyor

Microsoft’un bu yeni ikisi bir arada modeli olan Surface 6 Pro modeli için bir tamir veya değişiklik yapılacağı esnada video söker gibi parçaları çekmemeniz gerekiyor. Donanım içerisine baktığımızda modelin ekranı yapıştırılmış olarak geliyor. Pil ve hafıza kartıda yapıştırma sistemine sahip olan cihazın her donanım parçası yapıştırma ile tutturulmuş durumda geliyor. Bu sistem ile beraber cihazda bir parça değişimi yapmanın oldukça zor olduğu gözüküyor. Microsoft’un daha öncesinde Surface Go modeli de 1/10 bir not alarak cihazların genel anlamda zor bir tamir yapısına sahip olduğu belli olmuştu.

Ancak tablet yapısına sahip olan bu modeller tıpkı iPad cihazları gibi fiziksel donanım tarafında gerçekleştirilen testlerde kötü sonuçlar alıyorlar. Dilerseniz Surface 6 Pro’nun sunduğu özellikleri hatırlayacak olursak modelde 12.3 inçlik 2736 x 1824 piksel çözünürlüklü bir ekran yer alıyor. Bu ekran ayrıca PixelSense teknolojisine sahip olarak gelirken modelde sekizinci nesil Intel Core i5 ve Core i7 seçeneklerini görüyoruz. Bu yeni model 8-16 GB RAM ve 128 GB, 256 GB, 512 GB ve 1 TB SSD seçenekleri ile geliyor. Selefi modeline göre yüzde 67 daha iyi bir performans sunan model 13.5 saatlik bir kullanım süresi sunuyor.  


Microsoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyorMicrosoft Surface Studio 2 ile birlikte “en hızlı Surface” bilgisayarı sunuyor
Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!
Güncelleme Esnasından Silinen Dosyalara Microsoft'tan Çözüm ÖnerisiGüncelleme Esnasından Silinen Dosyalara Microsoft'tan Çözüm Önerisi

PAYLAŞ