Surface Go 3 teknik özellikleri sızdı - Haberler - indir.com

Surface Go 3 teknik özellikleri sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-23 21:00:15
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Microsoft tarafından gerçekleştirilecek Surface etkinliği öncesinde önemli bir sızıntı yaşandı. Yaşanan sızıntı da Surface Go 3 teknik özellikleri paylaşıldı.

Microsoft’un her yıl gerçekleştirdiği Surface etkinliği, pek çok önemli gelişmeye sahne oluyor. Bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek etkinlik de yine beklentilerin oldukça yükselmesini sağladı. Konu ile ilgili pek çok farklı sızıntı yapıldı. Son paylaşımlarda ise Surface Go 3 modelinin teknik özellikleri paylaşıldı. Yeni modelin Bir önceki modellere göre çok büyük bir farka sahip olmadığı görülse de yükseltmeyi tercih edenler için önemli iyileştirmeler ve yeni özellikler bulunuyor.

Surface Go 3 Teknik özellikleri neler? 

@_snoopytech_ adlı Twitter kullanıcısı tarafından sızdırılan yeni raporlarda, cihazların farklı versiyonlar ile piyasaya çıkacağı belirtildi Bu versiyonlarından bir tanesinde ise 10. nesil Intel Core i3 işlemci bulunacak. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Surface Go 2’de 2018 yılındaki bir işlemcinin kullanılması, beklentilerin altında kalmasına neden olmuştu. Ancak yeni modelde böyle bir ihmale yer vermeyen Microsoft, 11. nesil olmasa da 10. nesil i3 işlemci kullanmış. İşlemcinin ham performansta dahi daha iyi bir performans sunacağını söylemek mümkün.

Surface Go 3 teknik özelliklerinde dikkat çeken diğer bir detay ise 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanının kullanılacak olması. LTE bağlantı seçeneği sunan yeni cihaz, muhtemelen en üst versiyonunda 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. Daha alt versiyonlarında daha düşük özelliklerin kullanılması bekleniyor. Bu konudaki tahminlerde ise 4 GB RAM ve 64 GB hard diskin kullanılacağı belirtiliyor. Bu giriş seviyesi modelde kullanılacak İşlemci de oldukça düşük. Rapora göre mevcut versiyonda kullanılacak işlemci Intel Pentium “Gold” 4425Y.  Mevcut işlemci, düşük versiyonların çok fazla ilgi görmeyeceğini de gösteriyor.

Surface Go 3 için yapılan paylaşımlar, şimdilik bunlarla sınırlı. Belirtilen işlemci yükseltmesi dışında çok büyük yenilik ve değişiklik yapmayan Microsoft, performans odaklı bir değişimi uygun görmüş. Tanıtım ile birlikte mevcut cihazın kullanıcılar tarafından ne kadar ilgi ile karşılanacağı ise satış döneminde net bir şekilde görülebilecek.





PAYLAŞ