Super Mario’nun 35. yılına özel iki farklı sürpriz oyun - Haberler - indir.com

Super Mario’nun 35. yılına özel iki farklı sürpriz oyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-20 19:32:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Dünyadaki en önemli oyun üretici şirketlerinden birisi olan ve yıllar geçmesine rağmen günümüzde hala faaliyetlerini sürdüren Nintendo, SuperMario’nun 35.yılı olmasından ötürü bu yıla özel iki yeni oyunla geliyor. Buna göre Monopoly ve Jenga evrenine taşınacağı ifade ediliyor. Özellikle yaşı büyük kullanıcıların çocukluk zamanlarında atariler aracılığı ile oynamış oldukları efsane yapım SuperMario’nun 35.yılına gelindi. Oyunun tasarımı geçmişten günümüze kadar üstelenen üretişi şirket Nintendo, 35.yıla özel olarak bazı şeyler yapacağını daha önce açıklamıştı. SuperMario oyunu için Nintendo, ilk adımı gerçekleştirdi ve birçok önemli bilgi ortaya çıktı.

Nintendo’nun 2 yeni oyun geliyor

En eğlenceli yarış oyunu Mario Kart Tour yayında!En eğlenceli yarış oyunu Mario Kart Tour yayında!

Nintendo’nun efsane oyunu SuperMario’nun 35.yılını kutluyor olmasına karşılık bundan ötürü yeni hamlenin gelmesi bekleniyordu. Edinilen bilgilere ise Nintendo bu harika oyunun Monopoly ve Jenga versiyonunu yapacak ve oyuncularına sunacak. Hasbro ile beraber üretileceği ifade edilen bu setlerin 1 Ağustos 2020 tarihinde satışa sunulacağı öğrenildi. Monopoly versiyonu ile oyun severlere sunulacak olan SuperMario, orijinal oyunun içerisinde yer alan belli bölgeleri içerecek. Oynanış tarzının direkt bir şekilde Monopoly olacağı öğrenildi. SuperMarioCelebration Edition adı ile piyasaya sürüleceği ifade edilen oyunun otel ve ev yerine Toad evleri ile PrincessPeach’ın kalesini kullanarak kendine has bir özgünlük olacak.

SuperMario’nun Jenga versiyonunda ise oynayış olarak oldukça farklı olması bekleniyor. Öyle ki tahta jenga blokları yerine artık Mario temalı kiremitler yer alacak. Oyunun özellikleri ile işleyişi aynı şekilde ilerleyecek. Kule devirmemek amaç olacakken, başka bir özellik de yer alacak. Bu noktada ise Jenga oyununun hemen göbeğinde yatmakta olan Browser’dan başkası olamaz. Basamak basamak karakteriniz ile tırmanmaya çalışacağınız kulede yer alan Browser’ı ortadan kaldırmanız gerekecek. Bakalım SuperMario’nun bu yeni iki oyunu nasıl bir geri dönüş alacak göreceğiz.


İlk haftasında 90 milyon indirmeye ulaşan oyun: Mario Kart Tourİlk haftasında 90 milyon indirmeye ulaşan oyun: Mario Kart Tour
Mario Kart Tour'a için çok oyunculu mod özelliği yayınlandı!Mario Kart Tour'a için çok oyunculu mod özelliği yayınlandı!

PAYLAŞ