Super Mario Run Çıkartmaları iMessage'a Geldi - Haberler - indir.com

Super Mario Run Çıkartmaları iMessage'a Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-22 00:21:13
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Yeni Super Mario Run oyununun çıkartmaları iMessage için piyasaya sürüldü. Bundan sonra kullanıcılar birbirlerine Super  Mario çıkartmaları gönderebilecekler.

Geçtiğimiz günlerde mobil oyun dünyasına katılacak yeni bir oyunun müjdesi verilmişti. Hepimizin özellikle 90'lı yılların oyuncularının yakından tanıdığı Super Mario Run adlı oyun, iPhone 7 lansmanında katılımcılara tanıtılmıştı. Super Mario tutkunları, bu oyun sayesinde yeniden Mario heyecanını yaşayabilecekler. Hem de bu kez iyileştirilmiş grafikler eşliğinde keyfini sürme fırsatını yakalayacaklar. Oyunun iPhone lansmanında tanıtılmış olması, oyuncuların aklına sadece iPhone'a özel mi olacağı yönünde sorular da getirdi. Fakatbu soruya karşılık olarak gelen açıklamada, Super Mario Run oyununun iPhone'dan sonra Android telefonlarda da yer alacağı söylendi.

Apple etkinliğinde tanıtılan iPhone 7 ile Nintendo'nun oyunu Super Mario Run'da katılımcılara tanıtıldı. Tanıtımın ardından oyun severler ve özellikle Mario macerasını özleyenler merakla oyunu beklemeye koyuldular. Oyun çıkmadan önce, çıkartmaları önden piyasaya da sürüldü. Yine etkinlikte duyurulan iMessage için piyasaya çıkacak olan çıkartmaların müjdesi verildi. Nintendo, iOS 10'un resmi olarak çıkmasına saatler kala iMessage uygulaması için çıkartmaların duyurusunu yaptı. İlk çıktığında bu çıkartmalara iOS 10 Beta sürümünü kullananlar erişebiliyorken, artık bütün iOS 10 kullanıcıları çıkartmaları kullanabiliyorlar. Super Mario çıkartmalarına ulaşmak için, iMessage uygulamasında bulunan uygulama çekmecesini açıp, '+' simgesine basarak Mario araması  yapmanız yeterli olacak. Daha sonra arama sonuçlarında çıkan Super Mario çıkartmalarını indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yeni oyun Super Mario Run'ın, çıktığı andan itibren Pokemon GO kadar ilgi görmesi bekleniyor. Bu sonbahar içinde uygulama marketlerindeki yerini alması planlanan oyunun, Androidlere ne zaman geleceği net olarak açıklanmadı.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ