Super Mario Odyssey, 3 Günde 2 Milyon Satış Rakamına Ulaştı - Haberler - indir.com

Super Mario Odyssey, 3 Günde 2 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-01 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Nintendo'nun Switch konsolları için yeni çıkan Super Mario Odyssey oyunu için beklenen satış rakamlarından çok daha iyisi gerçekleştirildi. Nintendo'nun beklentilerinin çok üstünde olan satış rakamlarına baktığımızda oyun sadece 3 gün içinde 2 milyon kopya satmayı başardı. Nintendo Switch modelleri henüz ülkemizde satışa çıkmış olmasada yurt dışı bölgelerinde yoğun ve yüksek satış rakamlarına devam ediyor. Son zamanlarda ise 7 milyon satış rakamına erişen Nintendo Switch konsol satışları haricinde şirket oyunları ile de iyi rakamlar elde etmeyi başarıyor.

Dünyanın en popüler karakterleri arasında yer alan Super Mario'nun en yeni oyunu olan Super Mario Odyssey ise sadece 3 gün içerisinde 2 milyon kopya satarak oldukça yüksek bir başarıya erişti. Nintendo'nun bu konu hakkında iddialı bir şekilde yoluna devam ettiği ise gözüküyor. Super Mario Odyssey ile erişilen bu rakam sonrasında ise Nintendo'nun bir diğer başarılı serisi olan The Legend of Zelda dahi geride kalmış durumda. Mario dünyasını başarılı bir şekilde 3D dünyasına getiren Mario Odyssey oyunu ile Nintendo yoluna devam ediyor.

Sadece üç gün içinde konsol sahiplerinin neredeyse 3'te birinin satın almış olduğu bu oyunun ilerleyen zamanlarda tüm Nintendo Switch oyuncuları tarafından satın alınması bekleniyor. Nintendo Switch konsolunun ise yakın zamanda ülkemize giriş yaparak satışa çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ