Süper Aksiyonlu Macera Oyunu: Viva Sancho Villa - Haberler - indir.com

Süper Aksiyonlu Macera Oyunu: Viva Sancho Villa

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:55:55
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Meksika kültürünü oyun platformuna taşıyan Viva Sancho Villa ile mükemmel bir aksiyon deneyimi sizleri bekliyor. Adını Meksika'nın efsane özgürlük savaşçısı Pancho Villa'den alan oyun iOS ve Android platformlarında yerini aldı.

Meksika kültürünü süper aksiyon oyunu birleştiren Viva Sancho Villa, akıllı telefon ve tabletlerinizde eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bol aksiyonlu, maceralı platform oyunu olarak oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Viva Sancho Villa Oynanış Videosu

Oyunda Meksika'nın en büyük kahramanlarından olan Sancho Villa'nın zorlu hikayesine tanık oluyoruz. Sizin göreviniz Magico adlı fantastik dünyayı şeytani güçlerin esiri olmaktan kurtarmaya çalışan Sancho Villa'ya yardım ederek ülkeyi kötülüklerden arındırarak özgürlüğünü sağlamak.

Tamamen Meksika'nın sanatı, mitolojisi, müziği ve silahları ile donatılmış oyunda düşmanın gücüne göre Sancho Villa'nın silahlarını ve altıpatlarını güçlendirmesinde ona yardım ediyorsunuz.

Oyun 12 TL fiyatı ile iOS ve Android uygulama marketlerinde indirilmeye sunulmuş durumda. Dilerseniz aşağıdaki bağlantı üzerinden oyunu indirerek bu zorlu mücadeleye siz de katılarak kahramanınıza yardım etme şansı yakalayabilirsiniz.





PAYLAŞ