Sunduğu Tasarımla Öne Çıkan Acer Swift 7 Duyuruldu - Haberler - indir.com

Sunduğu Tasarımla Öne Çıkan Acer Swift 7 Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-08 00:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

CES 2019 fuarı kapsamında dikkat çeken laptop modellerini sizler aktarmaya devam ediyoruz. Etkinlik kapsamında öne çıkan markalar olan Acer, Asus ve Lenovo gibi isimlerden hem oyuncu hem de iş bilgisayarlarına yönelik yeni hamleler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise bu duyurulardan birisi olan Acer’ın ince ve şık tasarımı ile dikkat çeken yeni Swift 7 modeli duyuruldu. Markanın oyuncu bilgisayar serisi Triton 500 ve Triton 900 modelleri sonrasında şirket bir de taşınabilirliğin ön planda olduğu yeni bir modelini daha sunmuş oldu. Oldukça ince çerçeveleri ile ön plana çıkan bu model yine sahip olduğu ince gövde ile dikkat çekiyor. Modele baktığımızda Acer Swift 7 cihazında 9.95 mm’lik bir gövde inceliği ve 899 gramlık ise kasa ağırlığı görüyoruz.

Acer Swift 7 Modeli Hakkında Tüm Detaylar

iOS için yepyeni bir macera oyunu Oddmar!iOS için yepyeni bir macera oyunu Oddmar!

Modelin siyah ve beyaz olarak iki farklı renk seçeneğini görüyoruz. Cihazın 14 inçlik bir ekran boyutu bulunurken bu ekran 1920 x 1080 piksellik bir çözünürlük sunuyor. Ayrıca ekranın dokunmatik olarak kullanılabilme özelliğinin de olduğunu belirtelim. Cihazın donanım gücü tarafına gelecek olursak ise modelde Intel Core i7 işlemcisi bulunuyor. 512 GB’a kadar SSD desteği sunan bu modelin 16 GB’a kadar ise arttırılabilir LPDDR3 RAM belleği bulunuyor. Model taşınabilirlik ve tasarım ile ön plana çıkarken, performans noktasında da oldukça iyi işler sunacak diyebiliriz. Cihaz sahip olduğu pil ile tam 10 saat bir pil ömrü sunuyor. Cihazın bağlantı seçeneklerine gelecek olursak ise iki adet Thunderbolt 3 USB-C portunun modelde yer aldığını ifade edelim.

Acer Dünyanın En İnce Dizüstü Bilgisayarını Tanıttı

Klavye üzerinde ek bir sayısal panel barındırmayan modelin fansız bir yapıda geldiğini ve bu sayede hiç ses çıkartmadan sessiz bir çalışma sunduğunu belirtelim. Acer Swift 7 modelinin başlangıç fiyatını 1699 dolar olarak görmemiz bekleniyor.  


Yeni oyun bilgisayarı Acer Predator Helios 500 tanıtıldıYeni oyun bilgisayarı Acer Predator Helios 500 tanıtıldı
Yeni Acer Swift 5 İnce Çerçevler İle GeliyorYeni Acer Swift 5 İnce Çerçevler İle Geliyor
Acer'ın Yeni Oyun Canavarları TanıtıldıAcer'ın Yeni Oyun Canavarları Tanıtıldı

PAYLAŞ