Suicide Squad oyunu onaylandı - Haberler - indir.com

Suicide Squad oyunu onaylandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-10 15:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz ay Suicide Squad oyunu ile ilgili olarak meydana gelen sızıntı haberler çok konuşulmuştu. DC'nin tescil ettiği yeni alan adları bazı yeni oyunların gelişine işaret ediyordu. Squad’ın resmi oyunu hakkında bir paylaşım yapıldı.

Suicide Squad oyunu 22 Ağustos’ta karşımıza çıkacak

Rocksteady Games’in Twitter hesabından yapmış olduğu paylaşım ile oyun resmi olarak onaylanmış oldu. Yapılan paylaşıma göre 22 Ağustos tarihinde DC Fandome etkinliğinde oyun ile ilgili birçok detay ortaya çıkacak. Etkinliğe iki üç hafta gibi gibi bir süre kalması heyecanı da artırıyor.

Epic Games haftanın ücretsiz oyunu Wilmot’s WarehouseEpic Games haftanın ücretsiz oyunu Wilmot’s Warehouse

Target locked - #DCFanDome - August 22. #suicidesquadgame pic.twitter.com/HrXZNKwo0f — Rocksteady Studios (@RocksteadyGames) August 7, 2020

Batmat: Arkham City gibi son derece başarılı oyunları geliştirici olan Rocksteady Games, Suicide Squad oyunu yapımını üstlenecek. Daha önce karşımıza çok başarılı çalışmalar çıkarmayı başaran bu stüdyonun bu görevi ele alması bizleri heyecanlandırıyor.

DC Fandome etkinliği, DC’nin yeni oyunlarının, filmlerinin, çizgi romanlarının ve dizilerinin tanıtıldığı dev bir etkinlikte. Yılda bir kez düzenlenen, etkinlik bu yıl online ortamda düzenlenecek gibi görünüyor.

Oyunun geleceğinin onaylanmasından sonra gözler oyunun ismine çevrildi. Bu konuda çok popüler olan bir tahmin var. DC'nin yeni tescil ettiği “SuicideSquadKillTheJusticeLeague.com” alan adı büyük ihtimalle yeni oyuna ait. Bu da yeni oyunun adının “Suicide Squad: Kill The Justice League” olabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.



PAYLAŞ