Subway Surfers Macerası Tokyo'da Devam Ediyor - Haberler - indir.com

Subway Surfers Macerası Tokyo'da Devam Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil platformların en popüler sonsuz koşu oyunları arasında yer alan Subway Surfers, yeni gelen güncellemeyle beraber oyuncularını Japonya ve Tokyo sokaklarında eğlenceli bir maceraya davet ediyor.

Yaklaşık 3 hafta önce yaptığımız haberle bu eğlenceli maceraya Kanada güncellemesinin geldiğini duyurmuştuk. Bu güncellemeden kısa bir süre sonra gelen ve bugün itibariyle yayınlanan Subway Surfers 1.24 güncellemesi yine pek çok harita, yeni kahramanlar ve yeni sörf tahtalarını oyunculara sunuyor.

Subway Surfers Tokyo

Ayrıca yeni ödüllerle birlikte karakter kostümlerinin de geldiği Japonya güncellemesinde; Harumi adlı yeni kahramanımız ile Tokyo'nun rayları üzerinde sörf yapabilir, Windglider sörf tahtasını kullanarak tren rayları üzerinde kayabilir ve size verilen hedeflere ulaşarak Board Rider ödüllerini toplayabilirsiniz.

Güncellenen sürümüyle yayınlanan Subway Surfers'ı aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınıza indirebilir, Japonya'nın mistik sokaklarında eğlenceli bir maceraya ortak olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ