Subnautica PlayStation ve Xbox One platformlarına geliyor! - Haberler - indir.com

Subnautica PlayStation ve Xbox One platformlarına geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 16:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Natural Selection serisinin arkasında bulunan geliştirici ve yayıncı firma olan Unknown Worlds Entertainment, Subnautica PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına çıkacağını duyurdu. Ocak 2018 tarihinde PC platformuna çıktığından beri, sualtı açık dünya macera oyununu 3 milyondan fazla oyuncu indirmişti. Sadece PC platformunda bulunan Subnautica PlayStation ve Xbox One platformlarına geliyor!

Subnautica PlayStation ve Xbox One platformlarına geliyor!

Subnautica, PS4 ve Xbox One oyuncularını nefes kesen ve tehlikeli sualtı dünyasına davet ediyor. Esrarengiz bir gezegene umulmadık bir kaza ile düşen oyuncular, hayati kaynaklara erişmek amacı ile yabancı okyanusu araştırıyor ve bu esnada denizin en derin ve en karanlık kısımlarında dehşet verici yaratıklardan kaçıyorlar. Bu devasa sualtı dünyasında her oyuncu, yolculuk boyunca vahşi yaşamı kataloglayabilir ve hayatta kalmak amacı ile gereken ekipmanı üretebilir. Oyunun oynanış özellikleri arasında şunlar bulunuyor:

Xbox Live Gold'a Çok Büyük Bir Zam GeldiXbox Live Gold'a Çok Büyük Bir Zam Geldi

  • Keşfedilmemiş bir dünyaya zorunlu iniş yaptıktan sonra oyuncular cevap ararken bir sürü okyanus canlısı ile karşı karşıya geliyor. Kaşifler derinlere indikçe, güneşte kavrulan mercan resifleri gibi birçok tehlikeye maruz kalıyor.
  • Macera, bir acil durum yaşam kapsülünde başlıyor. Daha sonra oyuncular su, yemek, kaynak ve hayatta kalmak amacı ile birlikte şablonlar ve malzemeler toplayamaya başlayarak araştırma yapması gerekiyor.
  • Kazazedeler, mobilyalar, araç bölmeleri, gözlem odaları gibi bir dizi modül ve bileşenler arasında seçim yaparak özel sualtı üstlerini oluşturuyorlar. Oyuncular daha derinlere daldıkça baskı artıyor ve bu yüzden güvende kalmak amacı ile üslerin gövdesinin kuvvetini yönetmek zorunda kalıyorlar.
  • Subnautica'da görülmemiş bir mimari, deniz yaşamını etkileyen esrarengiz hastalık ve çözülmemiş sırlar derinlerde bekliyor. Oyunun hikayesi, oyuncuları zorunlu inişlerinin nedeni bulmakla ve gezegenden canlı olarak kaçabilmek için gereken araçları araştırmakla görevlendiriyor.
  • Subnautica, Survival modunda oyuncular okyanusu keşfedip sağlık, açlık ve susuzluklarını yönetiyorlar. Bu oyunda Hardcore modunu seçerseniz, bir can ile ve o2 uyarısı olmadan baskıya dayanmaya çalışıyorlar. Ya da tam tersi Creative modunu seçerek içlerindeki vizyoneri ortaya çıkarıp sağlık ve kaynak maliyeti olmadan okyanusu özgürce gezebiliyor ve üsler kurabiliyorlar.



Xbox Live Gold Kasım ayı ücretsiz oyunları açıklandıXbox Live Gold Kasım ayı ücretsiz oyunları açıklandı
PS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun AçıklandıPS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun Açıklandı
Star Trek Online: Age of Discovery Xbox ve PS4 platformlarına çıkıyor!Star Trek Online: Age of Discovery Xbox ve PS4 platformlarına çıkıyor!

PAYLAŞ