Su Damlası Tasarımlı Oppo R15x Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Su Damlası Tasarımlı Oppo R15x Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çin’in yükselen markalarından olan Oppo’nun yeni Oppo R15x modeli resmi olarak tanıtıldı. Sunmuş olduğu su damlası çentik tasarımı ve Snapdragon 660 işlemcisi ile cihaz dikkat çekiyor. Orta segment bir model olmasına rağmen ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile gelen cihaz oldukça iyi bir fiyat performans ürünü sunmayı başarıyor. Orta segmentin en iddialı modellerinden olacak olan OPPO R15x resmi olarak tanıtılırken cihaz çentikli bir tasarım ile geliyor. Ancak bu çentik tasarımı iPhone X’in aksine oldukça küçültülerek su damlası olarak adlandırılan bir tasarıma sahip durumda. Ayrıca model iyi bir ekran/gövde oranı sunarken cihazın arka yüzeyi cam panel ve metal çerçeveler sunuyor.

Oppo R15x Tüm Detaylar

Oppo R17 Pro, Huawei P20 Pro’ya Rakip OluyorOppo R17 Pro, Huawei P20 Pro’ya Rakip Oluyor

Tasarım noktasında oldukça şık ve Premium bir hissiyat sunan yeni Oppo R15x birçok amiral gemisinde yer almayan ekrana entegre parmak izi tarayıcı özelliği ile dikkat çekiyor. 6.4 inçlik büyük bir ekran ile gelen model Full HD+ bir çözünürlük sunuyor ve 6 GB RAM kapasitesi ile amiral gemisi seviyesine erişen özellikler sunmayı başarıyor. Hem tasarımı hemde donanım özellikleri ile oldukça iyi bir deneyim sunmayı hedefleyen Oppo R15x’in tüm resmi teknik özellikleri ise şu şekilde.

Oppo R15x Özellikler

  • Snapdragon 660 işlemci, Adreno 512 GPU
  • 6GB RAM, 128GB depolama
  • 6.4 in. Full HD+ AMOLED ekran
  • 16MP+2MP çift arka kamera
  • 25MP ön kamera
  • Android 8.1 Oreo işletim sistemi
  • Çift 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS
  • Ekrana gömülü parmak izi tarayıcı
  • 3600mAh batarya

Nebula ve Gümüş olarak iki farklı renge sahip olacak bu Oppo R15x modelinin 360 dolar fiyat etiketi ile Kasım ayından itibaren satışta olması bekleniyor. Ülkemizde ise modelin 2500 TL seviyesinde bulunması düşünülüyor.


Oppo A7X resmi olarak tanıtıldıOppo A7X resmi olarak tanıtıldı
Oppo Find X, 10 GB RAM'li İlk Telefon OlacakOppo Find X, 10 GB RAM'li İlk Telefon Olacak
Huawei ve OPPO'nun Benchmark Uygulamalarında Hile Yaptığı KesinleştiHuawei ve OPPO'nun Benchmark Uygulamalarında Hile Yaptığı Kesinleşti

PAYLAŞ