Şu anda oynanabilecek En İyi Stadia Oyunları 2021 - Haberler - indir.com

Şu anda oynanabilecek En İyi Stadia Oyunları 2021

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-25 13:00:12
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Google tarafından geliştirilen Stadia platformunda, gelişmiş AAA oyunları bulunmaktadır. Yaklaşık 1 yıldan beri geliştirilen ve zengin hale getirilen Stadia’da şu anda oynanabilecek en iyi Stadia oyunlarını sizler için derledik.

İşte şu anda oynanabilecek En İyi Stadia Oyunları 2021

Google Stadia 8 ülkede daha kullanıma sunulduGoogle Stadia 8 ülkede daha kullanıma sunuldu

Cyberpunk 2077

CD Projekt RED'in açık dünya oyunu Cyberpunk 2077, son dönemlerin en popüler oyunlarından birisi. PS4 ve Xbox One’ta Cyberpunk 2077 için çok ciddi performans sorunları ve hata yaşansa da Google Stadia en iyi yollardan birisi.

Resident Evil Village

Resident Evil Village, Ethan Winters ve ailesinin Resident Evil 7: Biohazard'ta yarım kalan hikayesine devam ediyor. Ancak Biohazard'ın aksine, Resident Evil Village, klasik serinin aksiyon-korku yönüne çok daha fazla odaklanıyor.

Baldur's Gate 3

Erken erişimde olmasına rağmen, Baldur's Gate 3, RPG türünün en iyilerinden birisi olarak görülüyor. Divinity: Original Sin serisinin yaratıcıları tarafından geliştirilen Baldur's Gate 3, Stadia’da en üst performans ayarları ile sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor. Üstelik konsol için erişim programı olmadığından dolayı Stadia tek seçenek.

Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed serisinin farklı versiyonları Stadia’da destekleniyor. Ancak Assassin's Creed Valhalla ile birlikte en iddialı yapım da Stadia desteği almayı başardı. İngiltere topraklarını fetheden Viking savaşçısı Eivor'u canlandıracağınız oyun, destansı bir Viking hikayesine odaklanıyor.

Hitman 3

Hitman ve benzer tarzdaki oyunlar Stadia'daki State Share özelliği ile oyuncular için yepyeni bir deneyim sunuyor. Hitman 3, Stadia Pro üyeliği ile erişilebilen oyunlardan birisi olurken serinin 1 ve 2. oyunları ücretsiz olarak sunuluyor.

Dead by Daylight

Online olarak oynanan Dead by Daylight, dört kişi başka bir oyuncu tarafından kontrol edilen katilden kaçmaya çalışıyor. Çok oyunculu formatıyla dikkat çeken oyun üstelik Stadia desteğine ek olarak çapraz oyun özelliğine de sahip.

Destiny 2: New Light

Birinci şahıs nişancı türündeki Destiny 2: New Light, oyunun iki genişletmesini de Stadia’da destekliyor. PvP ile üst düzey bir rekabet sunan Destiny 2: New Light, Stadia’daki en gözde oyunlardan birisi.

The Elder Scrolls Online

Stadia'daki en iyi MMO olarak kabul edilen The Elder Scrolls Online için TV ve PC desteği bulunuyor. Böylece çok daha geniş bir ekranda, yeni bir The Elder Scrolls Online deneyimi yaşayabilirsiniz.

GRID

Yarış oyunlarını sevenler için Stadia’daki en iyi oyun şu anda GRID. Arcade tarzı yarış ve simülasyon oyununda çarpıcı görseller bulunuyor. Üstelik 40 oyuncuya kadar çok Stadia'ya özel bir modun bulunduğu GRID, oyunda yepyeni bir deneyim sunuyor.


Google Stadia oyunları için milyonlar harcadıGoogle Stadia oyunları için milyonlar harcadı
Google Stadia sistem gereksinimleri nelerdir?Google Stadia sistem gereksinimleri nelerdir?

PAYLAŞ