Striker Soccer G11; Futbol Gezegeni Kurtaracak (Video) - Haberler - indir.com

Striker Soccer G11; Futbol Gezegeni Kurtaracak (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Mobile tarafından Galaxy Serisi akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş sıra dışı futbol oyunu The Match: Striker Soccer G11, yıldız futbolculardan oluşan takımınızla uzaylı yaratıklara meydan okuyacağınız eğlenceli bir futbol oyunudur.

Dünya'nın en güçlü futbolcularının yer aldığı futbol takımını yöneteceğiniz oyunda, savaşçı olarak tasarlanmış Messi, Ronaldo, Rooney, Falcao, Oscar, Donovan, El Shaarawy, Wu Lei, Musa, Lee Chung-Yong, Götze, Casillas ve Kerzhakov ile sahada yerinizi alarak galaksinin geleceğini kurtarmak için kıyasıya bir futbol mücadelesine gireceksiniz.

The Match: Striker Soccer G11

Üç farklı zorluk seviyesinin yer aldığı oyunda futbolcuların gerçek becerilerini ortaya çıkarabileceğiniz gibi oyunda bulunan Powerups adlı kilidi açtırarak, onlara daha fazla yetenek kazandırma şansına da sahip olacaksınız.

Samsung Gamepad desteğine sahip olan ve ücretsiz olarak Galaxy serisi cihazlarınızda oynayabileceğiniz The Match: Striker Soccer G11'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, futbol yıldızlarının dünyayı kurtarmak üzere Hurakan ile gerçekleştirdiği mücadelenin ilk 7 dakikasını içeren oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

The Match: Striker Soccer G11 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ