Stres Atmak İsteyenlere Yoga Uygulaması: Yoga Studio (Video) - Haberler - indir.com

Stres Atmak İsteyenlere Yoga Uygulaması: Yoga Studio (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İş hayatının stresinden uzaklaşmak ya da vücudunu sağlıklı tutmak isteyenler için geliştirilmiş olan Yoga Studio, yoga öğrenmek için faydalı olabileceğini düşündüğümüz oldukça faydalı bir sağlık ve spor uygulamasıdır.

Mevcut Yoga kurslarına ayıracak zamanı olmayan ya da bu kurslar için para bulamayan iOS kullanıcılarının mutlaka denemesi gerektiğini düşündüğümüz Yoga Studio uygulamasında 280'in üzerinde yüksek çözünürlüklü videolar eşliğinde anlatımı yapılan yoga hareketlerini görüntüleyebilir, 30 farklı yoga kursundan dilediğinizi seçerek kendi başınıza bu kurslardan yoga'yı öğrenebilirsiniz.

Yoga Studio

Yoga'ya başlamak isteyen ya da kendisini bu alanda ilerletmek isteyen kişiler, uygulama sayesinde ayrıca yoga tekniğine hakim olabilecekleri gibi vücutlarının sınırlarını biraz daha genişletme şansına sahip olacaklar.

App Store'da 3.99 USD ücretle iPhone ve iPad cihazlar için indirmeye sunulan Yoga Studio'ya aşağıdaki bağlantı üzerinden erişebilir, uygulama ile ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ