Street Fighter V: Champion Edition çıkış tarihi açıklandı - Haberler - indir.com

Street Fighter V: Champion Edition çıkış tarihi açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-19 10:33:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dövüş teması üzerine kurulan efsaneleşmiş oyunlardan biri olarak uzun yıllardır hayatımızda olan Street Fighter'in yeni bir sürümü çok yakında hayatımıza dahil olacak. Söz konusu bu sürüm Street Fighter V: Champion Edition şeklinde adlandırılmış olup, 14 Şubat 2020 tarihi itibariyle oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Heyecanla beklenen bu sürüm ile beraber dövüş oyunlarından keyif alan oyuncular yepyeni bir dünya ile tanışacaklar gibi gözüküyor. Uzun bir süredir oyun dünyasında ye alan ve oyuncuların adeta göz bebeği olan Street Fighter serisinin bu yeni sürümü Playstation 4 için hazır hale getirildi ve bu heyecanla beklenen sürüm her an ön sipariş için aktif hale getirilebilir. Konu ile ilgili Japon teknoloji devi Sony tarafından yapılan açıklamalara göre Street Fighter V: Champion Edition şeklinde adlandırılan bu oyunda 40 adet karakter, 34 sahne ve 200'den de fazla kostüm yer alıyor olacak. Oyunlar bu sürüm ile beraber yepyeni bir dünya ile karşılaşacaklar. 

Street Fighter V'e gayriresmi Arcade modu geliyorStreet Fighter V'e gayriresmi Arcade modu geliyor

Heyecanla beklenen Street Fighter V: Champion Edition oyunu hem oyunun orijinal halinden hem de yine serinin son oyunu olan Street Fighter V: Arcade Edition'dan içerikler ile donatılmıştır. Her sahnesi ile tatmin edici olacağa benzeyen Street Fighter V: Champion Edition dünyasına dahil olmak için oyunun sunulmasını beklemek gerekiyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda dövüş oyunları severleri, Street Fighter V: Champion Edition oyununa sahip olmalarının ardından ek paket ya da kostümler için herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmayacaklar. Çünkü bu sürüm ile beraber gelen yeni bir özellik sayesinde oyuncular oyun içerisinde para kazanabilecek ve bu kazandıkları paralar ile de oyuniçi ögeleri satın alabilecekler. 

Street Fighter'a yeni bir sürüm ekleniyor

Kısa bir zaman sonra Street Fighter V: Champion Edition oyunu hem fiziksel hem de dijital olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. Oyuncular bu heyecan verici oyuna ilk kez sahip olmaları durumunda 29.99 dolar (ABD için) ödeme yapmak durumunda olacaklar. Fakat Sony, oyuncularına ek bir fırsat daha sunuyor. Sunulan bu fırsat, Street Fighter V'in oyunun herhangi bir sürümüne sahip olan oyuncuların, oyunlarını oyunlarını yeni bir sürüme yükseltmek için 24,99 dolar ödeme yapmalarını kapsıyor. 

Dövüş oyunlarında vakit geçirmekten keyif alan oyuncular, Street Fighter V: Champion Edition'a 14 Şubat 2020 tarihinden sonra erişim sağlayabilecekler. Fakat şöyle bir durum da var ki aralık ayı itibariyle oyunun son sürümünde ciddi bir hareketlilik yaşanacak ve bu anlamda oyuncular, Street Fighter V: Champion Edition'ın yeni para kazanma sistemi ile tanışacak ve bu sistemden faydalanarak oyun dünyalarını geliştirmek adına çeşitli hamleler yapabilecekler. Tüm bu bilgilere ek olarak aynı zamanda aralık ayı itibariyle Street Fighter V: Champion Edition oyununda yer alacak olan karakterlerden Gill, 6 dolar ya da 100 bin Fight Money karşılığında satın alınabilecek. Bu heyecan verici oyunun kısa süre içerisinde oyunculara sunulması bekleniyor. 

 


Street Fighter V : Arcade Edition'dan yeni fragman !Street Fighter V : Arcade Edition'dan yeni fragman !
STREET FIGHTER V  Sistem Gereksinimleri!STREET FIGHTER V Sistem Gereksinimleri!
Street Fighter V sistem gereksinimleriStreet Fighter V sistem gereksinimleri

PAYLAŞ