Street Fighter V : Arcade Edition'dan yeni fragman ! - Haberler - indir.com

Street Fighter V : Arcade Edition'dan yeni fragman !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-27 23:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

2008 yılında piyasaya sürülen Street Fighter IV'ün büyük başarısından sonra sessiz kalan Capcom, Şubat 2016'da bu sessizliği Street Fighter V ile bozmuştu. Oyuna grafik açısından bakıldığında her ne kadar başarılı olsa da çıkış yaptığı zamanda oyunda yaşanan bağlantı problemleri ve açıklardan dolayı oldukça ağır eleştiriler almıştı. Daha sonra Capcom'un yaptığı güncellemeler sayesinde Street Fighter IV, yeniden oynanılabilir hale gelip satış listelerinde oldukça yukarıya çıkmıştı. Street Fighter 4'te olduğu gibi oyunun bir çok değişik versiyonlarını da ortaya çıkaracağını açıklayan Capcom'un, bu kez de oyunun Arcade Edition versiyonu ile karşımıza çıkacağı söyleniyor.

Streer Fighter V : Arcade Edition için Capcom yeni bir fragman yayınladı.

Street Fighter V : Arcade Edition ile oyuna eklenecek özellikler ile ilgili yeni bir fragman yayınlayan Capcom, görünüşe göre oyunun oynanması konusunda oyunculara bazı sürpriz haberler de verecek. V Trigger 2 adını alan fragmanda da öngörebileceğimiz üzere tüm karakterlere yeni Trigger'lar eklenecek. Oyuna yeni Combo Extenders ve Mix ups'lar da ekleyen Capcom, kimi oyuncuların düşüncelerine göre Arcade Edition ile birlikte oyuna yeterince özellik eklemiyor.

Street Fighter V: Arcade Edition, 16 Ocak 2018 tarihinde PlayStation 4 ve PC için 39.99 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek. Yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz;





PAYLAŞ