Street Fighter 2’nin yapay zekasının hile yaptığı kanıtlandı - Haberler - indir.com

Street Fighter 2’nin yapay zekasının hile yaptığı kanıtlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-23 20:34:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Street Fighter II: The World Warrior, piyasaya sürüldükten sonra özellikle çok zor olması nedeniyle eleştiri almıştı. Oyunu oynayan kişiler, oyunun yapay zekasına karşı zorlu mücadeleler verirken konuyla ilgili farklı bir durum ortaya çıktı. İşte detaylar.

Capcom tarafından 1991 yılı itibari ile piyasaya sürülen Street Fighter 2, ilk versiyonuna göre hem alanında efsane oldu hem de zorluğu ile daha o dönemlerde yapay zekanın konuşulmasını sağlamıştı.

Steam Street Fighter hayranlarından özür dilediSteam Street Fighter hayranlarından özür diledi

Street Fighter II: The World Warrior yapay zekası masum değilmiş!

Youtube’da yayınlanan yeni bir video, Street Fighter II: The World Warrior için tartışmaları yeniden gündeme getirdi. Öyle ki yapay zekanın masum olmadığı ve bu nedenle de oyunu çoğu kişinin başarısızlıkla sonuçlandığı öne sürüldü. Yapay zekanın kodlamasında bazı hataların olabileceği ya da bilinçli bir şekilde böyle bir kodlamanın yapıldığı ifade ediliyor. Videoda iki kişinin birbirine karşı mücadelesi ile yapay zekaya karşı mücadelesi kıyaslanırken, başlangıç aşamasında yapay zekanın hiçbir şekilde hasar almaması dikkatlerden kaçmıyor.

Street Fighter 30. Yıl Koleksiyon Sürümü duyuruldu

Videoda dikkat çekilen bir diğer detay ise yapay zekanın sersemleme gibi efektlerde biraz daha avantajlı olması. Normal bir kullanıcının ağır bir şekilde hissettiği sersemleme efektlerinde yapay zekanın kolay bir şekilde sıyrılması, oyuncuların zorlanmasına ve avantaj kaybetmesine neden oluyor.

 Paylaşılan ve büyük ilgi gören Street Fighter II: The World Warrior videosu ise şöyle;




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ