Street Art Istanbul; Sokak Sanatı Uygulaması - Haberler - indir.com

Street Art Istanbul; Sokak Sanatı Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Çağdaş sokak sanatlarına ilgi duyan kişilere özel geliştirilmiş Street Art Istanbul, İstanbul'da bulunan sokak sanatı mekanlarının konumlarını harita üzerinde gösterebilen bir navigasyon uygulamasıdır.

İstanbul sokaklarındaki duvarları süsleyen Graffiti ile Stencil'lerin hak ettiği ilgiyi göremediğini düşünen Erbil Sivaslıoğlu ve Onur Erdemol adlı iki arkadaş tarafından ortaya çıkarılan uygulama, sokak sanatı mekanlarını bir araya getiriyor.

Street Art Istanbul

Bulunduğunuz konuma en yakın sokak sanatı mekanlarının konumlarını harita üzerinden görebilmenizi sağlayan Street Art Istanbul ayrıca sokak sanatı örneklerine ait resimler ile sanatçılar hakkında detaylı bilgiler de sunabiliyor.

Kendi yaptığınız keşifleri de içeriğinde yer alması için gönderme imkanınızın bulunduğu uygulama şimdilik Galata, Karaköy ve Kadıköy bölgelerine ağırlık verse de ilerleyen günlerde Londra ve New York gibi şehirlerdeki sokak sanatı mekanları hakkında da bilgiler verecek.

Eğer sokak sanatlarına ilgi duyuyor ve çevrenizdeki eserleri daha yakından görmek istiyorsanız Android ve iOS sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Street Art Istanbul uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirmenizi ve mutlaka kullanmanızı öneririz.





PAYLAŞ