Stratejik Savaş Oyunu War of Nations (Video) - Haberler - indir.com

Stratejik Savaş Oyunu War of Nations (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Ünlü mobil oyun geliştiricisi GREEgames tarafından hazırlanan War of Nations, kendi küresel askeri imparatorluğunuzu inşa ederek diğer medeniyetlere karşı savaş açabileceğiniz son derece kaliteli bir stratejik savaş oyunudur.

Kendinize ait bir üs oluşturarak başlangıç yapacağınız oyunda, üssünüzde bulunan askeri birimleri eğitmek, dünya çapındaki dev orduları dağıtmak, diğer oyuncular ile destansı savaşlar yapmak, kaynakları yöneterek askeri birimlerinizi güçlendirmek ve başkalarının gasp ettiği toprakları kendi zimmetinize geçirmek en temel amaçlarınız arasında yer alıyor.

War of Nations

Güçlü bir altyapı ve ordunuzun başına koyacağınız güçlü komutanlar sayesinde dünyanın en büyük topraklarına sahip olmak için mücadele vereceğiniz oyunda ayrıca komutanlarınızın elde ettiği başarılar sayesinde çeşitli güçlere ve ekstra özelliklere de sahip olabilirsiniz.

Muliplayer strateji oyunları arasında en iyilerden birisi diyebileceğimiz ve tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz War of Nations'ı, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




War of Nations Oynanış Videosu


PAYLAŞ