Stratejik Mobil Savaş Oyunu: Battle Nations - Haberler - indir.com

Stratejik Mobil Savaş Oyunu: Battle Nations

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi Z2 ekibi tarafından Android ve iOS platformlarında yayınlanan strateji ve savaş oyunu Battle Nations dünya üzerinde 15 milyon indirme rakamına ulaşmayı başararak büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve kendi askeri üssünüzü kurarak askerlerinizi eğitebileceğiniz oyunda kurduğunuz eğitimli asker ordunuz ile birlikte düşmanlarınıza karşı son derece stratejik savaşlar içerisine girecek ve onları yenilgiye uğratmaya çalışacaksınız.

Dikkatli bir şekilde savaş stratejinizi en doğru şekilde belirlemeniz ve saldırı planlarınızı dikkatli bir şekilde yapmanız gereken oyunda ayrıca dünya üzerindeki diğer oyuncular ile de savaşma şansına sahipsiniz. Birbirinden heyecanlı sahnelerin yer aldığı ve büyük savaşların yaşandığı bu aksiyon dolu oyunu oynamak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıları kullanarak oyunu Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir ve geliştirici ekip tarafından hazırlanan Battle Nations Tanıtım Videosu'nu izleyerek oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Strateji ve Savaş Oyunu Battle Nations Tanıtım Videosu


PAYLAŞ