Stratejik Bulmaca Oyunu: Hexomino - Haberler - indir.com

Stratejik Bulmaca Oyunu: Hexomino

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan kelime oyunu Catena'nın yapımcısı Fusee'den bağımlılık yapacak yeni bir mobil oyun daha geldi. Renkler, şekiller ve sayılar üzerine kurulu Hexomino adlı oyun, bulmaca ve strateji dinamikleriyle dikkat çekiyor.

Stratejik bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Hexomino'de amacınız; ekranın üst kısmında bulunan ve sürekli olarak çıkan şekilleri renk ve sayılarına dikkat ederek oyun tahtası üzerine dizmek olacak. Uyumlu bir şekilde oluşturacağınız kombinasyonlarla yüksek puanlar alabileceğiniz oyunda belirlediğiniz strateji ile yapacağınız hamlelere mümkün olduğunca dikkat etmeniz gerekiyor.

Hexomini

Aynı renk ve sayıya sahip kutucukları bir araya getirmenin önemli olduğu Hexomino'de ekranda beliren şekillerin hızla değişmesi ayrıca sizinde hızlı hareket etmenizi gerektiriyor.

Canlı renklerle tasarlanmış arayüzü, keyifli oyun içi müzikleri ve oyun için satın alma modeliyle son derece keyifli bir bulmaca oyunu deneyimi vaad eden Hexomino'yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ