Strateji ve Savaş Oyunu: Warfare Nations (Video)  - Haberler - indir.com

Strateji ve Savaş Oyunu: Warfare Nations (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Heyecan verici senaryosu ve eğlence dolu oynanışıyla dikkatimizi çeken Warfare Nations, mobil cihazlar üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir strateji savaş oyunudur.

Avrupa'nın orta yerinde çıkan devasa bir savaşta kendi ordunuza komuta edeceğiniz oyundaki temel amacınız; en iyi stratejik planlamaları yaparak düşman ordularına saldırmak ve karargahlarına kadar ilerleyerek onları yenilgiye uğratmak olacak.

Warfare Nations

Hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz oyunda size verilen kaynakları en doğru şekilde kullanmanız gerektiği gibi aynı zamanda ihtiyacınız olan keskin nişancı, piyade ya da sağlıkçı askerleri üreterek bunları düşman üssüne göndermeniz gerekiyor.

Tank ve zırhlı araçları da üretebileceğiniz oyunda, zorlandığınız bölümlerde hava kuvvetlerinden yardım isteyerek düşmanların üzerine bombalar yağdırabilir ve oyun içerisindeki zorlukları bu sayede aşabilirsiniz.

Warfare Nations

Ayrıca online oyun moduna da sahip olan oyunu diğer oyuncular ile karşılıklı olarak oynayabilir ve daha heyecanlı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

HD kalitesinde hazırlanmış 2 boyutlu grafikleriyle son derece heyecanlı bir oynanışa sahip olan Warfare Nations'u aşağıdaki bağlantılar üzerinden ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Warfare Nations Tanıtım Videosu


PAYLAŞ