Strateji Tabanlı Savunma Oyunu Royal Revolt 2 - Haberler - indir.com

Strateji Tabanlı Savunma Oyunu Royal Revolt 2

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Farklı bir strateji oyunu olan Royal Revolt serisinin devam oyunu olan Royal Revolt 2, bugün itibari ile çıkış yaparak Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

Kule savunma türünde karşımıza çıkan yapımda serinin ilk oyununda olduğu gibi yine krallığını geri almaya çalışan prense yardım ederek maceraya kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. İlk oyunda prens, babasının ölüm haberini aldıktan sonra topraklarına geri dönmekte ve krallıkta bulunan hain akrabalarına karşı savaşmaktaydı. Bundan dolayı da prense askerleri yetiştirerek krallığını yeniden geri alabilmesi için yardım ediyorduk.

Royal Revolt 2 indir

Yayınlanan yeni oyunda ise standart kule savunma oyunu dinamikleri ile birlikte kendi kalenizi kurarak, bu kaleyi rakiplere karşı savunmamız gerekecek. Bunun içinde kale içerisine askerler yerleştirebilir ve kalenin dış savunmasını sağlamak içinde savunma kuleleri inşa edebilirsiniz.

Tamamen Türkçe olarak tasarlanmış olan Royal Revolt 2'de bulunan açıklamaları, diyalogları ve metinleri kolay bir şekilde anlayabileceğiniz gibi dokunmatik oyun kontrolleri sayesinde de oyunu kolaylıkla oynayabilirsiniz.

Son derece kaliteli görsellere ve oyun içi seslendirmelere sahip olan Royal Revolt ve Royal Revolt 2 oyunlarının Android ile iOS versiyonlarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi üretici tarafından yayınlanmış olan Royal Revolt 2 Çıkış Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Royal Revolt 2 Çıkış Videosu


PAYLAŞ