Strateji Oyunu The Banner Saga Yayınlandı - Haberler - indir.com

Strateji Oyunu The Banner Saga Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İskandinav mitolojisinden esinlenen oyun geliştiricisi Stoic Studio tarafından hazırlanan The Banner Saga, 2 boyutlu bir dünyada taktiksel stratejilerinizi belirleyerek hayatta kalmak için mücadele edeceğiniz oldukça etkileyici bir strateji oyunudur.

Hikayeye dayalı strateji oyunlarına başarılı bir örnek niteliği taşıyan yapımda temel amacınız; kendi hikayenizi oluşturup, belirleyeceğiniz stratejileri doğru şekilde kullanarak yolculuk yapmak ve bu yolculuklarınız esnasında karşılaşacağınız düşmanlarla çarpışarak hem kendinizin hem de yönettiğiniz ırkın hayatta kalması için çaba göstermelisiniz.

The Banner Saga

Destansı yolculuklar yapacağınız oyunda benzersiz kişiliklere sahip 25 oynanabilir karakterden dilediğinizi seçebilir, benzersiz yeteneklere sahip 7 farklı sınıfla karşılaşabilir ve oyun içerisinde elde ettiğiniz başarılardan kazandığınız altınlar ile karakterlerinizi geliştirebilirsiniz.

App Store'da 20.99 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan The Banner Saga adlı bu oyunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Editör'ün Notu: Oyunu tam anlamıyla oynamak ve gerçek bir strateji oyunu keyfi yaşamak istiyorsanız orta seviyede İngilizce bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Ayrıca 1.75 GB boyutunda olan oyunu Wi-Fi bağlantısı üzerinden indirmenizi tavsiye ediyoruz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ