Strateji Oyunu Star Wars: Commander Çıktı (Video) - Haberler - indir.com

Strateji Oyunu Star Wars: Commander Çıktı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

LucasArts ve Disney ikilisi tarafından hazırlanan Star Wars: Commander, bilinen Star Wars evreninde galaksiler arası sivil savaş dönemini konu alan oldukça etkileyici bir strateji oyunudur.

Oyunda yer alan İmparatorluk veya İsyancılar tarafından birisinin seçilerek başlangıç yapılacak olan oyunda oyuncular, kendi üslerini kurup askeri birimlerini geliştirerek yabancı ırklar karşı en doğru stratejiyi planlayıp saldırılar yapmaya çalışacaklar.

Star Wars: Commander

Yapılan savaşlar sırasında seçilen İmparatorluk tarafında AT-AT ve Tie Fightters, İsyancılar tarafında ise Han Solo ve Prenses Leia gibi ikonik karakterler de oyunculara yardım için hazır bekliyor.

Başarı kazanılan her savaş bölümünden sonra Star Wars filmlerindeki mekanlara benzer yerlerdeki özel görevleri de oyunculara sunan Star Wars: Commander şimdilik sadece Avustralya App Store'da indirmeye sunuldu.

Star Wars: Commander

Android, iPhone, iPad ve Windows Phone için geliştirilen Star Wars: Commander, ilerleyen günlerde global indirmeye sunulacak. Ayrıca oyun için yayınlanan ve yaklaşık 30 dakikalık oynanışı konu alan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Free-to-Play yapıda iOS platformu için indirmeye sunulan oyunu cihazınıza yüklemek istiyorsanız, cihazınızın bölge ayarlarını değiştirerek aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Star Wars: Commander Oynanış Videosu


PAYLAŞ