Steam'in resmi internet sitesinde Epic Games'e karşıcı çarpıcı ifadeler! - Haberler - indir.com

Steam'in resmi internet sitesinde Epic Games'e karşıcı çarpıcı ifadeler!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-20 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük dijital oyun platformu olan Steam’in resmi internet sitesini Google’da arama yaptıran kullanıcılar skandal bir içerik ile karşılaştılar. Öyle ki sitenin açıklama bölümünde “Fuck Epic Games Store” yazısı ile karşılaştılar. Kısa süre içerisinde düzeltilen bu hatanın, siber saldırıların yanı sıra sitedeki bir aksaklıktan ötürü kaynaklanmış bir hata olarak düşünülüyor. Şuan için bulunmayan ancak dün gün içerisinde Google’da steam store şeklinde bir arama yaptıysanız ilginç bir içerik ile karşılaşmış olacaksınız. Dünyanın ne büyük oyun platformunun resmi internet sayfasının Google arama sonuçlarındaki açıklama bölümünde yazan “Fuck Epic Games Store” yazısı oldukça şaşkınlığa sebep oldu.

Steam internet sayfasında skandal açıklama

Yandex Navigasyon toplanma bölgelerini gösterecekYandex Navigasyon toplanma bölgelerini gösterecek

Ortaya çıkan bu açıklama beş dakika içerisinde tekrar kaldırıldı ancak ekran görüntüleri alındı. PCGamesN, bu tuhaf durumun ekran görüntüsünü yakaladı ve akla ilk olarak siber saldırı geldi. Bu durum kısa süre sonra düzeltildi ve devre dışı kaldı. Ancak daha ayrıntılı inceleme sonrasında bu ifadelerin site içerisindeki oyuna eklenen bir yorumdan ötürü olduğu anlaşıldı. Steam, kullanıcı yorumlarını ana sayfada yer alan Steam Labs bölümü altında görüntülüyor. Fakat yaşanan bu aksaklık, siteye gelen bir yorumun Google arama sonuçlarına listelenmesine sebep olmuş durumda.

Buna göre Rommel adlı kullanıcının Metro Exodus incelemesinde yapmış olduğu yorum, Steam’ın resmi internet sayfasının açıklamasındaki bölüm ile aynı olduğu gözüküyor. Epic Games tarafından konu hakkında bir açıklama yapılmış değil.


Huawei geliştiricilere 50 milyon TL’lik destek primi dağıtacak!Huawei geliştiricilere 50 milyon TL’lik destek primi dağıtacak!
Monster 20.yılını kendi evinde kutluyorMonster 20.yılını kendi evinde kutluyor

PAYLAŞ