Steam'in kaçırılmayacak 11.11 indirimleri - Haberler - indir.com

Steam'in kaçırılmayacak 11.11 indirimleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-11 17:48:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok tercih edilen online oyun platformu olan Steam, 11 Kasım indirimlerine katılan platformlar arasında. Steam’in 11 Kasım kapsamında başlattığı yarın akşama kadar sürecek olan kampanya dahilinde oyunseverler birbirinden farklı oyunları indirimlerle satın alabilecekler. 

Bildiğiniz gibi 11 Kasım 2019 tarihine özel birçok marka ve E-ticaret platformu ciddi oranlarda indirimle kapılarını aralıyor. Ilk olarak Çin’de ortaya çıkan ancak sonrasında dünya geneline yayılan bugünün özelliği ise “Bekarlar Günü” olarak adlandırılması. Bu sayede bugüne özel yapılan indirimlerle tüketiciler ihtiyaçları olan tüm ürünleri normalden daha uygun fiyata satın alabiliyor. 

Steam 'Cadılar Bayramı' indirimlerinde dikkat çeken oyunlarSteam 'Cadılar Bayramı' indirimlerinde dikkat çeken oyunlar

Giyimden teknolojik ürünlere kadar tüm ürün kategorilerinde sunulan bu indirimlere an itibariyle de oyun sektörü de dahil olmuş bulunuyor. PlayStation oyunları da dahil olmak üzere birçok oyun üretici şirket oyunseverler için özel indirimler sunmuş durumda. Bunun yanı sıra dünyanın en popüler online oyun platformu olan Steam’de bu indirimlerin bir parçası oldu. Steam içerisinde oyun tutkunlarının, sevdiği oyunları piyasanın altında satın alabileceği pek çok oyun bulunmakta. 

Steam’den 11 Kasım’a özel dev indirim 

Bu kampanyayla kullanıcılarını büyük ölçüde heyecanlandıran platform bildiğiniz üzere oyunlar için düzenlediği indirim kampanyalarında genelde en çok ilgi gören popüler oyunlardan oluşturuyor. Buda tabi ki oyunseverler için eşsiz bir fırsat. Bugüne özel dev bir kampanyayla oyunseverlere merhaba diyen platformda yüzde 80’ne varan indirimler sunuyor. Ancak Steam’deki indirimin tüm oyunlar için değil belirli oyunlar için geçerli olduğunun ve indirim tutarının her oyunda farklılık gösterdiğinin altını çizmekte fayda var. 

Steam'in Devasa Büyük İndirim Günleri Sızdırıldı!

Ancak kampanya dahilinde son dönemin en popüler oyunlarından bazılarının kullanıcılarla çok avantajlı fiyatlardan buluştuğunu da es geçmeyelim. Örneğin Batman tutkunlarına özel olarak sunulan Batman paketinde “Batman - The Telltale Series” ve “Batman - The Enemy Within” bulunuyor. Oyunları ayrı olarak satın almak istediğinizde ödemeniz gereken tutar 78 TL iken, paket olarak satın almanız durumunda sadece 25.90 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Buda yüzde 67’lik bir indirim demek. 

Bunun yanı sıra kampanya dahilinde dikkat çeken bir diğer oyunda 2017 senesinde piyasaya sürülen “Divinity: Orginal Sin 2” olarak karşımıza çıkıyor. Normal satış fiyatı 75 TL olan bu oyunun 11 Kasım kapsamında indirimli fiyatı 41.25 TL olarak yüzde 45 indirimli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Steam’ın saatlerle sınırlı olan bu kampanyası 12 Kasım saat 19.00 itibariyle son bulacak. 


İlgili uygulamalar
EA oyunları Steam'e geri dönüyor! Dev anlaşmanın detayları belli oldu...EA oyunları Steam'e geri dönüyor! Dev anlaşmanın detayları belli oldu...
Valve, yeni Steam kütüphane sayfasını herkes için kullanıma açtıValve, yeni Steam kütüphane sayfasını herkes için kullanıma açtı

PAYLAŞ