Steam'in Devasa Büyük İndirim Günleri Sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Steam'in Devasa Büyük İndirim Günleri Sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-23 22:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

Oyun severlerin merakla beklemiş olduğu devasa büyük Steam indirimlerinin günleri sızdırıldı. Halloween Sale, Black Friday ve kış indirimleri gibi büyük indirim günlerini Reddit tarafından sızdırıldı. 

Oyuncuların merakla beklemiş oldukları devasa büyük Steam indirimlerinin tarihleri sızdırıldı. Reddit tarafından sızdırılmış olan bilgiler ışığında 2017 yılının son büyük Steam indirim tarihlerinden haberdarız.
 
Steam'ın bilindik yaz ve kış indirimlerinin yanı sıra diğer tüm devasa büyük indirim dönemlerinden birisi olan Steam Cadılar Bayramı indirim dönemi, yani (Halloween Sale) yalnızca iki gün sonra yani 26 Ekim tarihinde başlayacak. 7 gün boyunca sürecek olan indirim dönemi 1 Kasım'da maalesef ki sona erecek. İndirim dönemi boyunca yeni çıkmış olan ve popüler oyunlar, %80'e varan indirimlerle birlikte satın alabileceksiniz.

Diğer İndirim Dönemleri 

  • Black Friday indirim dönemi: 22 Kasım - 28 Kasım
  • Steam Kış indirimi dönemi: 21 Aralık - 4 Ocak
 
Steam Cadılar Bayramı indirimlerini takiben Kara Cuma yani (Black Friday) olarak isimlendirilen indirim dönemi bizleri karşılayacaktır. Daha önceki indirim dönemlerinden edinmiş olduğumuz bilgilere göre; yeni çıkmış olan ve popülaritesi oldukça yüksek olan oyunların %80'e varan indirimlerle satışa sunulacağını söyleyebiliriz.
 




PAYLAŞ