Steam'in bir sonraki oyun festivali! - Haberler - indir.com

Steam'in bir sonraki oyun festivali!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-20 09:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Dünyanın en büyük ve popüler dijital dağıtım platformu olarak hizmet veren Steam, yeni sunulacak oyunların denenme imkanı sunulan Next Fest'in detaylarından söz etti.

Oyun dünyası, yıllardır yılın üçüncü çeyreğinde tıpkı yaz ayları gibi kurak bir süreçten geçiyor. Yaz tatili sürecinde son derece sessiz geçen piyasa, özellikle de yılın son aylarında en hareketli dönemine giriyor. Steam, gelecek aylar içerisinde birbiri ardına oyuncuların beğenisine sunulacak olan yapımlara dair yapacağı etkinliğe dair bilgiler aktardı.

PUBG: Battlegrounds kısa süreliğine Steam'de ücretsiz!PUBG: Battlegrounds kısa süreliğine Steam'de ücretsiz!

2020 yılı içerisinde üçüncü kez düzenlenen ve Şubat ve Haziran aylarında oyuncuların beğenisine sunulacak olan Steam Oyun Festivali, bu yıl içerisinde üçüncü kez oyuncularla karşı karşıya gelecek. Steam platformu için adeta 'oyuncu bayramı' olarak adlandırılan be etkinlik, geçtiğimiz aylar içerisinde küçük bir isim değişikliği yaparak ‘Steam Next Fest’ adını almıştı.

Steam Next Fest'te oyunculara  neler sunuluyor?

Öncelikle Steam Next Fest'in online bir etkinlik olduğunu ve herhangi bir fiziksel katılım gerektirmeyen bir etkinlik olduğunu belirtmek gerekir. 1 Ekim – 7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu etkinlik süresince oyuncular, yeni dönem içerisinde çıkacak olan yapımların gösterimine de katılabilecekler. Bunun yanı sıra aynı zamanda yapımcılar tarafından gerçekleştirilecek olan bu özel sunuma canlı yayında eşlik etmek mümkün olacak. Şu an için etkinlik ile ilgili olan oyunların hepsi belli olmasa da, dikkat çeken yeni isimler vardır. Yayınlanan tanıtım videosuna bakıldığında, No Man’s Sky‘ın yapımcısı Hello Games tarafından geliştirilen The Last Campfire etkinliğin dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. 

Normal şartlar altında 7 Ekim’de oyuncuların karşısına çıkacak olan oyun, festival boyunca oynanabilir olacak. Steam tarafından aktarılan bildiriye göre, yakın zaman içerisinde yayınlanacak olan pek çok oyunun demosu da oyuncuların karşısına çıkacak. 2021 yılının üçüncü önemli etkinliği olarak nitelendirilen Steam Next Fest, 1 Ekim tarihinde 20.00’da başlayacak ve 7 Ekim’de aynı saatte sona erecek. Starshift Troopers – Terran Command ve Life of Delta gibi önemli bir yapımın da yer alacağı etkinlikte ücretsiz oyunların da sunulması bekleniyor. Festivali kaçırmak istemeyen oyuncular, Steam platformu tarafından hazırlanan sayfaya giderek hatırlatıcı oluşturabilir be çeşitli bildirimler alabilirler. 

 


Steam Deck farklı renk seçenekleriyle gelebilirSteam Deck farklı renk seçenekleriyle gelebilir
GeForce NOW Üyeliği Alanlara Steam Cüzdan Kodu Hediye Edilecek!GeForce NOW Üyeliği Alanlara Steam Cüzdan Kodu Hediye Edilecek!
Steam oyuncuların en çok satın almak istediği 10 oyunu açıkladıSteam oyuncuların en çok satın almak istediği 10 oyunu açıkladı

PAYLAŞ