Steam'ın Android'de oynatacak uygulaması geliyor! - Haberler - indir.com

Steam'ın Android'de oynatacak uygulaması geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-09 11:03:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Donanım

Popüler oyun platformu Steam'de bulunan oyunlarını konsolundan veya bilgisayarından uzak bir şekilde ve istediği zaman oynamak isteyenlere müjde geldi. Bir süredir uygulanan beta testinde yer alan Steam Link Anywhere, yoğun bir sınanma sürecinden sonra nihayet piyasaya sürüldü.

Pes 2020 sistem gereksinimleri açıklandıPes 2020 sistem gereksinimleri açıklandı

Android Steam Link Anywhere ile tamamen uyumlu

Yazılım, denenme sürecinde bazı sınırlamalara ve düzenlemelere tabi olduktan sonra, bugünden itibaren 200’den fazla Android cihazı ile birlikte uyumlu çalışıyor. Bu uygulama, PC‘de yer alan Steam oyunlarının Android tabanlı bir akıllı telefona, Android tabanlı bir tablete veya Android TV’ye aktarılmasına olanak tanıyor. İlgili yazılım piyasaya ilk sürüldüğünde herhangi bir aktarma işlemi yapmak için diğer cihazların da bağlı olduğu bir Wi-Fi ağı olmadan çalışamıyordu. Bu olay için artık böyle bir şarta gerek duyulmayacak. Peki bunun dışında kararlı sürümü kullanmak isteyen kullanıcılar hangi sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyacaklar?

Anywhere kelimesini kullanmayı bırakan Steam, Steam Link olarak adlandırdığı uygulamasının gereksinimlerini platformlara özel olarak açıkladı. Buna göre:

— Windows 7 veya daha üst bir sürüm

— Mac OS X 10.10 veya daha üst bir sürüm

— SteamOS tabanlı cihazlar

Android 5.0 veya üzeri bir sürüm isteyen Steam Link, “uygun” bir oyun kontrolcüsü ile oynanırsa daha iyi sonuçlar veriyor. Oyun kontrolcülerinin arasında Steam’in oyun kolu ve Xbox One S’in oyun koluyer alıyor.

“Android için Steam” olarak da bilinen proje, Android’in hazırlıklarını bekliyordu. Bekleme esnasında yerinde saymayan Steam ekibi, kullanıcılardan gelecek olan taleplere göre hareket edecek. Eğer beklenen başarı sağlanırsa daha fazla güncelleme gelecek. Yeni projeyi Play Store ve 1.1.38 sürümü ile güncellemeniz yeterli çünkü başka bir işleme ihtiyaç yok.


Sosyal Medya Sistemi Ne Anlama Geliyor?Sosyal Medya Sistemi Ne Anlama Geliyor?
Steam Street Fighter hayranlarından özür dilediSteam Street Fighter hayranlarından özür diledi

PAYLAŞ