Steam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlar - Haberler - indir.com

Steam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 13:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Son zamanlarda ortaya muhteşem grafiklere sahip oyunlar çıksa da bazı oyuncular hala kendilerine uygun, eğlenceli vakit geçirebilecek oyunlar arıyorlar. Çünkü çoğu oyun içerisindeki yüksek rekabetten dolayı oyun oynamak eğlenceli değil, stresli duruma giriyor. Fakat paranızı harcamadan deneyebileceğiniz eğlenceli ve daha düşük stresli oyunlar bulunuyor. İşte Steam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlar

Steam Kış İndirimleri Açıklandı!

Steam indirimleri ile indirime giren oyunlarSteam indirimleri ile indirime giren oyunlar

Steam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlar

Steam'in oyunlar konusundaki başarısını hepimiz biliyoruz. En iyi oyun satış platformlarından birisi olan Steam içerisinde birçok oyun bulunuyor. Bu oyunlardan bazıları ücretli, bazıları ücretsiz şekilde sunuluyor. İki seçenekte de muhteşem oyunların bulunduğunu belirtelim. İşte Steam içerisinde yer alan ücretsiz ve popüler oyunlar:

Fallout Shelter

Fallout evrenini tamamlayan muhteşem bir oyun. Yer altında bulunan sığınakları geliştirdikten sonra insanları geliştirmiş olduğunuz sığınağa kabul edebiliyorsunuz. Kısaca tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Oyunda huzurlu vakit geçirmek istiyorsanız dışarıdan gelen saldırılara karşı hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Counter-Strike: Global Offensive

E-spor konusunda muhteşem bir oyuncu kadrosuna ve kitle konusunda oldukça büyük bir kitleye sahip olan efsanevi CS serisinden CS:GO geçtiğimiz günlerde yaşanan bir gelişme ile beraber ücretsiz oldu. Daha öncesinde para verip alanlara ise "Seçkin" ifadesi verildi. Bu sayede para verip alan kişiler sadece kendileri gibi olanlarla oynayabiliyor.

Team Fortress 2

Bu oyunda sıkılmanız mümkün değil. Sayısız silah ve ekipman içerisinde istediğinizi seçin ve savaşın.

H1Z1

Kıyamet sonrasında zombilerden kurtulmaya çalıştığınız oyun içerisinde adrenalin ve heyecan son bulmuyor. Hayatta kalan kişilerle birlikte olun ve yaşamayı sürdürün.

Battleborn

İlk çıkışını ücretli yapan bu oyun, daha sonrasında ilginç bir şekilde ücretsiz hale geldi. Beş kişilik takım kurarak karşı takımı bozguna uğratın.

Warframe

Belkide ücretsiz kategorisinde en çok oynanan oyunlardan birisidir. Bilim kurgu ve aksiyonu birleştiren bu oyunda gelişmiş mekanikler ve oyun içerikleri sayesinde sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz. Oyunu ücretsiz bir şekilde indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca farklı ücretli seçenekler ile oyuna çok daha iyi bir şekilde başlamanız da mümkün. Oyun içerisinde birçok silah ve  ekipman markette satılıyor.


Steam bu ay indirime giren oyunlarSteam bu ay indirime giren oyunlar
Steam'den stüdyoları sevindirecek haber!Steam'den stüdyoları sevindirecek haber!
Epic Games'den Steam'e rakip mağazaEpic Games'den Steam'e rakip mağaza

PAYLAŞ