Steam'de yer alan en iyi ücretsiz yarış oyunları - Haberler - indir.com

Steam'de yer alan en iyi ücretsiz yarış oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-18 10:28:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Liste

Evlerimizden çıkmamamız gereken şu günlerde birçok oyuncu, oynaması ücretsiz oyunları keşfetmeye devam ediyor. Eğer sizler de ücretsiz oyun arıyorsanız bu içeriğimize mutlaka göz atmanızı öneririz. Çünkü bu yazımızda sizler için birbirinden keyifli ve ücretsiz oyunları listeledik.

2003 yılından beri hizmet veren ve de her geçen gün oyun sayısını artırarak dikkatleri üzerine çekmeye devam eden dünyanın en çok kullanıcıya sahip olan ve çok büyük bir oyun listesine sahip olan oyun platformu Steam, ücretsiz olmasına rağmen oynaması oldukça keyifli olan birçok oyunu bünyesinde barındırıyor.

EA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandıEA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandı

Tahmin edeceğiniz gibi oyun dünyasının en eski ve en popüler türlerinden birisi olan yarış oyunları, her dönemde en fazla oynanan oyun olduğu için en fazla satanlar listesine girmeyi ve orada kalmayı başarabilmiş bazı “markalara” sahip olmuştur. Önceleri yola tamamen eğlence amaçlı, gerçekçiliğe pek de önem vermeden çıkan bu oyun türü, zaman içinde arcade / simülasyon / simcade diye kendi içinde bölündü ve her zevke hitap etmeye başladı. Dolayısı ile popülerliği daha da arttı.

Peki bu oyunlar hangileri? An itibari ile Steam üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, bazıları popüler olan, bazıları ise popüler oyunların gölgesinde kalan bu yarış oyunlarına gelin birlikte göz atalım.

  1. RaceRoom Racing Experience
  2. Copa Petrobras de Marcas
  3. Crossout
  4. Victory: The Age of Racing
  5. TrackMania Nations Forever
  6. Racing Classics: Drag Race Simulator
  7. High Octane Drift
  8. Project Torque
  9. Loco Road




PAYLAŞ