Steam'de toplam 120 TL olan iki oyun Epic Store'da ücretsiz - Haberler - indir.com

Steam'de toplam 120 TL olan iki oyun Epic Store'da ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-09 12:03:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Donanım

Epic Store Dağıttığı ücretsiz oyunları kullanıcı kitlesini artırmaya devam ediyor. 15-22 Ağustos haftasında vereceği oyunların da duyurusunu yaptı. İki oyunun toplamı 120 TL, mağaza tarafından önümüzdeki hafta ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu oyunlarla bekleyenleri  oldukça memnun edeceğini düşünüyor. 

Nasıl Bir Oyun?

Verilecek ilk oyun olan Hyper Light Drifter, izometrik bir 2D aksiyon rol-yapma oyunu. Oyun 8-16 bit tarzı grafiklere sahip. Oyun bir felaket sonrası harap olmuş bir dünyada geçiyor. Karakterimiz  ölümcül bir hastalığa yakalanmış ve düşmanlarıyla mücadele ederken hastalığına da çare bulmaya çalışıyor. Piyasaya Mart 2016 tarihinde çıkan oyun oldukça yüksek bir Metacritic ortalamasına sahip. Oyunun Steam fiyatı ise 31 TL.

Sosyal Medya Sistemi Ne Anlama Geliyor?Sosyal Medya Sistemi Ne Anlama Geliyor?

Epic Store’un ikinci oyunu olan Mutant Year Zero: Road to Eden ise mağazanın ücretsiz olarak vermiş olduğu verdiği en yeni ve pahalı yapım olacak. Oyun piyasaya 4 Aralık 2018 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Sıra tabanlı bir strateji oyunuydu. Yapımı X-Com serisini sevenlerin kaçırmaması gerektiğini düşünüyoruz. Oyun, insanların yeryüzünden silindiği bir Dünya’da Mutantların kol gezdiği bir dönemde geçiyor. 78 puan ortalamasına sahip olan oyun, Steam fiyatı ise 89 TL. Oyun oldukça kaliteli grafiklere sahip. Oyunun hikayesi ve anlatımı, türün meraklılarını saatlerce meşgul edecek bir potansiyel sunuyor.

Mağazanın vermiş olduğu ikinci oyun olan Mutant Year Zero: Road to mağazanın bugüne kadar ücretsiz olarak verdiği en yeni ve pahalı yapım olacak. Oyunlar Kurban Bayramı tatilinin hemen sonrasında dağıtılmaya başlayacak. Oyunları kaçırmayacağınızı umuyoruz.


Steam Street Fighter hayranlarından özür dilediSteam Street Fighter hayranlarından özür diledi
Steam'ın Android'de oynatacak uygulaması geliyor!Steam'ın Android'de oynatacak uygulaması geliyor!

PAYLAŞ