Steam'de oyuncuların hafızasına kazınacak bir korku oyunu ücretsiz yayınlandı - Haberler - indir.com

Steam'de oyuncuların hafızasına kazınacak bir korku oyunu ücretsiz yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 21:16:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dead Thread Games adlı bir oyun şirketi, ilk video oyunu olan We Went Back'i Steam'den erişime sundu. Oyunculara ücretsiz olarak sunulan bu heyecan verici oyun, korku teması ile karşımıza çıkıyor ve beklentilerin oldukça fazlasını karşılıyor. Şu günlerde oyun platformları sık sık oyunculara ücretsiz olarak oyun sunuyor. Çünkü tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle vatandaşlar eve kapanmak zorunda kaldı ve oyun severler bu süreç içerisinde farklı oyunlara yöneldi. Şimdi yine ücretsiz bir oyun ile karşı karşıyayız. Fakat bu kez söz edeceğimiz oyun, Steam platformuna bir kaç gün önce ücretsiz olarak sunuldu ve oyun değerlendirmelere göre gerçekten de kaliteli bir deneyim sunuyor. 

Bu seferki ücretsiz oyun ise We Went Back adına sahip. 3 Nisan tarihinden itibaren oyuncuların beğenisine sunulmaya başlanan bu heyecan verici korku temalı oyunu sadece tek başınıza oynayacak ve oyunun sonuna kadar tek başınıza devam edeceksiniz. Birinci şahıs korku türünde olan bu eşsiz oyun We Went Back dünyasında uzay aracının içerisinde yer alacaksınız. Tamamen yalnız olduğunuz bu heyecan verici oyunda uzay aracının içerisinde kurtulmaya çalışacak ve gerilimi sonuna kadar hissedeceksiniz. We Went Back adlı korku oyunu, oyun sektörüne yeni giriş yapan "Dead Rhread Games" adlı bir şirket tarafından geliştirildi. Geliştici ekip, video oyun sektöründeki ilk çalışmasını sergilemiş olduğu bu oyunda, oyunseverlerin heyecanını yoklayacak gibi gözüküyor. İş bu noktada We Went Back'in beklentisini yükseltiyor ve şirket, bu yüksek beklentiyi de karşılaşmış gibi gözüküyor. Oyun hakkındaki Steam üzerindeki değerlendirmelere bakıldığında  "Çok Olumlu" bilgiler yer alıyor. 

We Went Back dünyasında kendinizi bir uzay aracının içerisinde yapayalnız bulacak ve karşınıza çıkan yaratıklarla mücadele ederek, bu uzay aracından hızla kurtulmaya çalışacaksınız. Oyunun geliştirici ekibi, gerili üst seviyede hissettirecek bu oyun hikayesinin toplamda 50 ile 60 dakika arasında ilerleyeceğini söylüyor. Yani oyuncular We Went Back oyununa doyamayacaklar. Beklentilerden daha fazlasını sunan bir diğer özellik ise We Went Back oyununun grafik tasarımlarıdır. Fakat bu üstün grafiklerden faydalanmak için bilgisayarınızın durumunun da çok iyi olması gerekiyor. Geliştirici ekip, ücretsiz olarak sunulan bu oyunun minimum ayarlarda oynanabilmesi için 4 çekirdekli Intel ya da AMD işlemci, 8 GB RAM ve Nvidia GeForce GTX 960'tan daha yüksek bir ekran kartınızın olması gerektiğini söylüyor.

We Went Back'e ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

İlk olarak We Went Back'in Steam sayfasına erişin.

Karşılaştığınız sayfada "Oyunu Oyna" yazan bir buton göreceksiniz. Bu butona tıklayın.

Gerekli onayları verdikten sonra oyunun indirilmesini bekleyin.

İndirme işlemini tamamladıktan sonra We Went Back hikayesi için hazırsınız demektir.





PAYLAŞ