Steam'de en çok satan sanal gerçeklik (VR) oyunları 2019! - Haberler - indir.com

Steam'de en çok satan sanal gerçeklik (VR) oyunları 2019!

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-31 08:07:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

2019 senesi teknoloji adına birçok açıdan yenilikler dolu bir sene oldu. Bu yenilikten en çok etkilenen alanlardan biri de kuşkusuz ki oyun sektörüydü. Oyun pazarında gerek oyun tasarımcıları, gerek ise donanım üreticileri arasında oyunseverlere daha gerçekçi bir deneyim sunabilmek için kıyasıya rekabet vardı. Oyunseverlerin tutkunu haline geldiği VR oyunlar son dönem oyunlarıyla birlikte yeni bir boyut kazandı. Steam gibi online oyun mağazalarında da kapış kapış satılan oyunlar arasından en çok tercih edilen savaş ve aksiyon oyunlarını sizin için sıraladık;

  • Zero Caliber

Steam Awards'un bu seneki başlangıç tarihi ve kategorileri belli olduSteam Awards'un bu seneki başlangıç tarihi ve kategorileri belli oldu

 

VR oyun sektörü için geliştirilen bu oyun askeri oyun tutkunlarına hitap ediyor. Arkadaşlarınızla stratejiler üretip birlikte ilerlemenize imkan tanıyan oyunda kullanıcılara çeşitli özelleştirme olanakları da sunuluyor. Her görev sonrası daha gerçekçi silahlar kazanılan oyunda her zaman bir heyecan yakalamak mümkün.

  • Gorn

Broforce ve Genital Jousting'in geliştiricileri Free Lives tarafından geliştirilen bir oyun olan Gorn şiddetli bir gladyatör simülatörü. Eşsiz tasarımlara sahip olan oyun fizik güdümlü savaş motoruna sahip olan GORN’un savaşçılarıyla birlikte VR alanında en gerçekçi ve en şiddetli gladyatör oyunu olarak öne çıkıyor.

  • Hot Dogs, Herseshoes & Hand Grenades

Steam'de yer alan ücretsiz ve popüler olan oyunlar

Savaş oyunu tutkunlarına heyecanı en dorukta yaşatan oyunlardan olan Hot Dogs, Herseshoes & Hand Grenades, Steam’da 2019 senesinde en çok indirilen üçüncü VR oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunculara farklı zorluk seçenekleri sunan oyun küresel liderlik tablolarıyla ilgili her zaman yüksek tutmayı başarıyor. Sizde bu heyecanın bir parçası olmak için Hot Dogs, Herseshoes & Hand Grenades’i indirebilir ve ateş menziline giderek cephede daha önce tanışmadığınız silahları öğrenmeye başlayabilirsiniz.

  • Fallout 4

Serisinin beşinci oyunu olan Fallout 4 her zaman olduğu gibi oyunseverler eşsiz bir maceranın kapılarını aralıyor. Bethesda Game Studios'un geliştirdiği Bethesda Softworks'ün yayınladığı oyun rolplay severlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

  • Arizona Sunshine

6 Aralık 2016 senesinde piyasaya sürülen Arizona Sunshine, piyasa girdikten 3 sene sonra bile VR oyuncularının en sevdiği oyunlar arasında yer almayı başarıyor. Zombilerle dolu bir dünyada bir hayatta kalma oyunu olan Arizona Sunshine birinci şahıs oyun moduyla oyuncularına aksiyon dolu dakikalar yaşatıyor. HTC Vive, Oculus Rift, Oculus Quest, Valve Index ve PlayStation VR sanal gerçeklik kulaklıklarıyla da uyumlu olan Arizona Sunshine, Steam’de en çok indirilen beşinci VR oyunu oldu.

  • The Elder Scrolls V: Skyrim VR

​​​​​​​

Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen The Elder Scrolls V: Skyrim serbest dünya oyunları tutkunlarına hitap ediyor. RPG video oyunu olan The Elder Scrolls V: Skyrim oyunun beşinci uyarlaması olarak Steam’de en çok indirilen 6. VR oyunu oldu.

  • Boneworks

​​​​​​​

Stress Level Zero tarafından yaratılan Boneworks sanal gerçeklik oyunları arasında en çok ilgi görenlerden. 10 Aralık 2019 tarihinde Steam’de sunulmaya başlanan Boneworks, Steam’de en çok indirilen yedinci VR oyunu oldu.

  • Pavlov VR

​​​​​​​

Savaş tutkunlarına hitap eden Pavlov VR, oyunseverlere arkadaşlarıyla birlikte oynama deneyimi sunarak oyun keyfini arttırıyor. Oyuncuları savaşın içine sürükleyen Pavlov VR, Steam’de en çok indirilen sekizinci VT oyunu oldu.


İlgili uygulamalar
Merakla beklenen Steam Kış İndirimleri başladıMerakla beklenen Steam Kış İndirimleri başladı
2019'un en çok satan Steam oyunlarını açıklandı2019'un en çok satan Steam oyunlarını açıklandı

PAYLAŞ