Steam'de bu haftanın en iyi 20 TL altı oyunları - Haberler - indir.com

Steam'de bu haftanın en iyi 20 TL altı oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-26 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Oyun sektörünün başarılı isimlerinden Steam'in bu haftaki 20 TL altı oyunlar serisi hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Her hafta yaptığı özel indirimlerle oyuncuların karşısına çıkan Steam, bu hafta da 20 TL altında fiyat etiketine sahip olan oyunlarla karşımızda. Bu uygun fiyatlı oyunlardan herhangi birine uygun fiyatla sahip olarak oyun kütüphanenizi geliştirebilirsiniz. 

Bu haftanın en iyi 20 TL altı oyunlar listesi

Steam'de yer alan bu haftaki uygun fiyatlı oyunlar, aksiyon, macera, yarış, simülasyon, strateji ve RPG türündedir. Toplam 5 adet oyunun yer aldığı bu listede her bir oyun bir süreliğine indirime girmiş durumdadır. Bu nedenle indirimlerin bitiş tarihine dikkat ederek oyuna hızla sahip olmalısınız. 

Steam otomatik oyun güncelleme sistemini düzenliyor!Steam otomatik oyun güncelleme sistemini düzenliyor!

Xenon Racer

Listenin ilk oyunu Xenon Racer. Normal satış fiyatı 50 TL olan Xenon Racer, yüzde 90 gibi büyük bir indirim alarak şu an 5 TL kadar oldukça indirimli fiyatla sunuluyor. Yarış teması üzerine kurulan Xenon Racer adlı oyunun 27 Nisan tarihine kadar sürecektir. Oyunun içeriklerini yakından incelemek gerekirse gelecekteki araba yarışı konu ediliyor. Klasik olarak bazı şehirleri tema alan yarışlarda arabaların daha hızlı bir şekilde ilerlemesi için son teknolojiyle beraber Xenon gazı da kullanılıyor. 

Niffelheim

Aksiyon ve macera teması üzerine kurulan Niffelheim adlı oyunun normal satış fiyatı 31 TL olup kampanya kapsamında yüzde 85 indirime girerek 4,65 TL'ye sunuluyor. Oyunun indirimi 27 Nisan tarihine kadar sürecek. Niffelheim adlı oyunun bundle paketi de 53,90 TL’den 23,41 TL’ye inmiş durumda. Oyuncular tarafından son derece olumlu yorumlar alan Niffelheim'de bir savaşçı olarak görev alacak ve savaşarak kazancınızı artırmaya çalışacaksınız. Oyunda düşmanlarınızı yendikçe Asgard'a yaklaşacaksınız. 

Bus Driver Simulator 2019

Simülasyon türünde olan Bus Driver Simulator 2019 oyununun normal fiyatı 49 TL olup kampanya kapsamında oyun yüzde 60 indirimli olarak 19,60 TL'ye sunuluyor. Bununla beraber DLC'ler de büyük indirimle oyuncuları bekliyor. Bu oyunda indirim 27 Nisan'a kadar geçerli olacak. Oyunda bir otobüs şoförü olacak ve hem şehir içinde hem de şehir dışında seyahat yapacaksınız. Oyunda trafik kurallarına ve yolun engebelerine dikkat etmeniz gerekiyor. Oyun Almanya’nın Köln ve Rusya’nın Serpukhov şehrinde geçiyor. 

Verdun

Birinci Dünya Savaşı teması üzerine kurulan Verdun adlı oyunun normal satış fiyatı 39 TL olup indirimli haliyle 17,55 TL'ye oyunculara sunuluyor. Birinci Dünya Savaşında FPS deneyimi sunan oyun oyunculardan son derece olumlu yorumlara sahip. Gerçekçi oyun içerikleri ile dikkatleri üzerine çeken bu oyun, yakın çatışmalarla oyunculara heyecan verici anlar yaşatıyor. Bus Driver Simulator 2019 oyununda, "Cephe Hatları, Zayiat, Tüfek Ölüm Maçı ve Birlik Savunması" isminde 4 farklı mod bulunuyor.

Eastshade

Macera türünde geliştirilen bu oyun yine heyecan verici anlar yaşayacağınız içerikler sunuyor. Sanatçı ruhuna sahip olan oyuncular için özel olarak geliştirilmiştir. Normal satış fiyatı 40 TL iken, yüzde 50 indirimde 20 TL’ye inen oyun, 27 Nisan’a kadar bu fiyata sahip olacak. Oyunda Eastshade Adasını keşfe çıkan bir gezgin ressamsınız. Dünyanı sanatçı kimliğinizle keşfetmeniz gerekiyor. Açık dünyalı olan oyun, birçok gizli hikayeyi de içinde barındırıyor. Bu hikayeleri öğrenmek için de oyun içinde gezmeli ve insanları tanımalısınız.


Steam 20 TL altı en iyi oyunlar listesiSteam 20 TL altı en iyi oyunlar listesi
Steam'de oyuncuların hafızasına kazınacak bir korku oyunu ücretsiz yayınlandıSteam'de oyuncuların hafızasına kazınacak bir korku oyunu ücretsiz yayınlandı
Gears 5 kısa süreliğine Steam'de ücretsiz erişime sunulduGears 5 kısa süreliğine Steam'de ücretsiz erişime sunuldu

PAYLAŞ