Steam'de bu ayın en iyi 20 TL altı oyunları - Haberler - indir.com

Steam'de bu ayın en iyi 20 TL altı oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-03 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

20 TL altı oyunlar ile oyun kütüphanenizi geliştirmek ve sunulan içerikleri değerlendirmek için sizde yazımızda yer alan oyunlardan faydalanabilirsiniz. Bugünkü listede yüksek oranlı indirim alan oyunlar kendisini gösteriyor. Ayrıca aşağıda listede bulunan her oyun için öne çıkan bilgiler ve indirim oranları yer alıyor. Bu oranla birlikte oyunların normal ve indirimli satış fiyatı da başlık altında belirtilmiş durumda. Böylelikle fiyatlarda yaşanan değişimi inceleyebilirsiniz. Ek olarak da oyunun hangi tarihe kadar indirimli olacağı da ilgili başlık altında yer alıyor.

En iyi 20 TL altı oyunlar

Liste içerisinde yer alan aksiyon, macera, strateji, RPG, simülasyon ve bulmaca temalı oyunların her birine uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Şimdi bir aksiyon ve macera oyunu ile listeye başlayalım.

Steam'de indirime giren sistem gereksinimi düşük en iyi 11 oyunSteam'de indirime giren sistem gereksinimi düşük en iyi 11 oyun

Tannenberg

Birinci Dünya Savaşı teması üzerinde kurulan Tannenberg oyununu normal etiket fiyatı 39 TL'den başlarken oyun yüzde 50 indirimle sunuluyor. Bu sayede oyun 19,50 TL ile oyunculara sunuluyor. Oyun, Steam üzerinde oyunculardan “çok olumlu” derecede yorumlar aldı. Oyunda Birinci Dünya Savaşının Doğu Cephesi konu ediniyor. Dünyanın içinde olduğu en büyük savaşların ilki olarak görülen bu savaşta, oyuncular 64 oyunculu harekat deneyimini yaşayacak. Stratejinin önemli olduğu oyunda düşman hattını ele geçirmeli ya da kendi bölgenizi savunmalısınız.

60 Seconds! Reatomized

Macera ve strateji teması üzerinde kurulan 60 Seconds! Reatomized, normal satış 18 TL'den yüzde 33 indirimle 12,06 TL'ye oyunculara sunuluyor. Oyun, radyoaktif haldeki dünyada yaşanan hayatı konu ediniyor. Yenilenmiş grafikleri ve 4K desteği ile oyuncularla buluşan oyun, hayatta kalma türünde oyuncuları etkilemeyi hedefliyor. Öte yandan radyoaktif ile bambaşka hale gelen yaratıklara karşı da mücadele etmek gerekiyor.

Spintires

Normal satış fiyatı 20,50 TL olan Spintires yüzde 25 indirim aldı. Bu indirim sayesinde 15,37 TL olan oyun, 31 Temmuz tarihine kadar oyuncularla bu indirimli fiyat ile buluşacak. Oyun, yapılan incelemelerde “çok olumlu” yorum alabilme başarısına sahip. Oyunda, off road yeteneklerinin konuşulacağı haritalar bulunuyor. Çamurun ve suyun içinde farklı türde araçlarla yolculuk etmeniz ve ulaştırmanız gereken teslimatlar için çalışmanız gerekiyor. Fizik motoruyla dikkat çeken oyunda Sovyet döneminin araçları yer alıyor.

Deus Ex: Mankind Divided

En iyi 20 TL altı oyunlar listesinde Aksiyon ve RP türünde kendisini gösteren Deus Ex: Mankind Divided, normal satış fiyatı olan 74,99 TL olan yüzde 85 indirim aldı. İndirimle birlikte 11,24 TL olan oyun, 7 Ağustos gibi uzak bir tarihe kadar ücretsiz olacak. Oyunun hikayesi 2029 yılında yaşanıyor. Cyberpunk 2077 ile benzer yönleri olan oyun, önümüzdeki aylarda oyuncularla buluşacak oyuna göre daha küçük açık dünyaya sahip. Oyuna, Dubai’ye gönderilen Adam Jensen karakteriyle dahil olunuyor.

Gorogoa

Normal satış fiyatı olan 25 TL’den yüzde 60 indirim alan oyun, 10 TL fiyat etiketine sahip oldu. Bu indirimli fiyatla birlikte oyuncular 29 Temmuz tarihine kadar oyuna sahip olabilecek. Oyun, yapılan yorumlarda son derece olumlu yorumlara sahip. Bulmaca türünde kendisini gösteren oyun, benzeri olmayan bulmacaları oyunculara sunduğunu belirtiyor. El çizimi üzerinde bulunması ve tamamlanması gereken bulmacalar, duygusal anlatımla da oyuncuları etkilemeye çalışacak.

Rise of the Tomb Raider

Normal satış fiyatı olan 89 TL’den yüzde 75 indirim alan oyun, 22,25 TL fiyata sahip oldu. Oyunun fiyatı 20 TL’yi geçse de aldığı büyük indirim ve normal satış fiyatı göz önüne alındığında listeye dahil edildi. Oyun bu fiyattan 7 Ağustos tarihine kadar oyuncularla buluşacak. Maceralarıyla tanıdığımız Lara Croft, yeni bir macera içinde kendisini buluyor. Sadece düşmanlarına karşı değil, yabani hayata karşı da hayatta kalma mücadelesi veren kahraman, etrafta yaptığı keşiflerle de düşmanlarına karşı üstünlük kazanmayı amaçlıyor.


Amazon Games’in İlk Oyunu Crucible'nın kapalı beta sürümü Steam'de yayımlandıAmazon Games’in İlk Oyunu Crucible'nın kapalı beta sürümü Steam'de yayımlandı
Steam yaz indirimlerinin en başarılı 10 simülasyon oyunuSteam yaz indirimlerinin en başarılı 10 simülasyon oyunu
Steam Topluluk Önerileri özelliği kullanıma sunulduSteam Topluluk Önerileri özelliği kullanıma sunuldu

PAYLAŞ