Steam'de 50 TL olan oyun bu hafta Epic Games'te ücretsiz - Haberler - indir.com

Steam'de 50 TL olan oyun bu hafta Epic Games'te ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-11 17:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

2019 sonuna kadar her hafta ücretsiz oyun verecek olan oyun şirket Epic Games’ten bu haftanın oyunu belli oldu. Bu hafta için ücretsiz oyununu yayınlayan şirket Steam değeri tam 50 TL olan ve Mars’ta koloni kurmaya çalışacağımız Survining Mars adlı bir oyunu kullanıcılarına sundu. Geçtiğimiz dönemlerde Valve’nin sahip olduğu Steam oyun platformu popülerliği ile ön plana çıksa da, son dönemde Epic Games’in piyasada ses getirmesi ile beraber Steam tahtı sallanmaya başladı. Her iki şirket arasında sıkı bir rekabet geçerken, Epic Games tarafında Steam’da ücretli olan bazı oyunların ücretsiz olarak sunulması Valve tarafını sıkıntıya soktu diyebiliriz.

Epic Games’den 50 TL’lik Oyun Bedava

Call of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimleriCall of Duty: Modern Warfare sistem gereksinimleri

Steam’a karşılık iyi bir kampanya başlatan şirket 2019 yılının sonuna kadar bazı oyunları ücretsiz sunacağını açıklamıştı. Bu sayede Epic Games kütüphanesinde bazı zamanlar popüler bazı zamanlar ise normal oyunlar dolmuş durumda. Kampanya kapsamındaki bu haftaki oyun ise 50 TL değerindeki Surviving Mars adlı oyun oluyor. Oyunda kızıl gezegen Mars’ta hayatta kalınmaya çalışılıyor. Detayları oldukça başarılı olan oyunda 3 farklı rakipte olabiliyor. Bu rakipler ise hayatta kalmanızın önüne geçmeye çalışıyor. Oyunun bazı zaman yapısını anlamak zor olurken olumsuz durumlarından birisi ise Türkçe dil desteğinin olmaması olarak karşımıza çıkıyor.

Surviving Mars Ücretsiz Yükleme

  • Epic Games sitesinde hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.
  • Daha sonra karşınıza gelecek olan ekranda Surviving Mars adlı oyunun ücretsiz kampanyasını göreceksiniz ve üzerine tıklayın.
  • Gelecek sayfada sağ bölümde yer alan “Al” butonuna basın.
  • Daha sonra sipariş ekranı gelecek ve o ekranda oyunun ücretsiz olduğunu göreceksiniz.
  • Gerekli e-posta gibi doldurmanız gereken yerler sonrasında SİPARİŞ VER butonu ile oyunu Epic Games kütüphanenize eklemiş olacaksınız.



Steam, uzaktaki 2 oyuncuyu aynı cihazda oynatacakSteam, uzaktaki 2 oyuncuyu aynı cihazda oynatacak
Apple yatırım yaptıktan sonra Shazam büyük atılım gösterdiApple yatırım yaptıktan sonra Shazam büyük atılım gösterdi

PAYLAŞ