Steam'de 20 TL altı olan haftanın en iyi oyunları - Haberler - indir.com

Steam'de 20 TL altı olan haftanın en iyi oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-18 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Steam'in en iyi 20 TL fiyatındaki oyunları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Steam haftalık olarak indirimli fiyatlarla yeni oyunlar sunuyor. Yeni bir oyuna sahip olmak isteyenler için bir fırsat olan bu kampanya kapsamında sunulan oyunlar hakkında bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Bu hafta listeye dahil olan oyunlar incelendiğinde yüzde 55 ile yüzde 75 arasında indirim uygulandığı görülüyor. Bununla birlikte bir oyun da indirimsiz haliyle listeye dahil olmuş durumda. Bazı durumlarda dikkat çeken ve fiyatı 20 – 25 TL bandında olan oyunlar listede yer alıyor

Bu haftanın en iyi 20 TL altı oyunlar listesi

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Steam mağaza sayfalarını ilgili başlık altında belirtilen oyunlar simülasyon, strateji, aksiyon, macera, RP ve korku türündeki bu oyunlar kendisini gösteriyor. 

The Political Machine 2020

En iyi 20 TL aktı oyunlar listesinde bir simülasyon oyunu, oyuncuların karşısına çıkıyor. ABD seçimlerini konu edinen The Political Machine 2020, normal fiyat olan 25 TL'den yüzde 50 indirim alarak 12,50 TL fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Oyunun Steam'deki son incelemesine bakıldığında ise "çok olumlu" ve bütün incelemelerde “çoğunlukla olumlu” yorumlar aldı. Oyunda yönlendirmek üzere bir aday seçin ve onun seçimi kazanması adına taktikler uygulayarak ilerleme kat edin. Oyunu ister bilgisayara karşı isterseniz de internet üzerinden belirlediğiniz rakibe karşı oynayabilirsiniz. 

Trine 2: Complete Story

Listenin ikinci sırasında aksiyon ve macera oyunu olan Trine 2: Complete Story geliyor. Normal satış fiyatı 31 TL olan Trine 2: Complete Story, yüzde 75 indirim aldı. Oyunun Steam üzerindeki yapılan son incelemeleri çok olumlu ve bütün incelemeler ise son derece olumlu olarak değerlendiriliyor. Trine 2: Complete Story oyununda üç farklı kahraman bulunuyor. Bu kahramanlar bulmacalara karşı mücadele edecek ve engellerin her birini aşmaya çalışacaksınız. 

Project Winter

Bir diğer aksiyon ve macera oyunu ise Project Winter oldu. Oyunun normal satış fiyatı 32 TL olurken yüzde 66 indirimli haliyle ise 10,88 TL olarak karşımıza çıkıyor. Oyuna Steam üzerinden bu fiyatlara sahip olabilirsiniz. Oyunda 8 kişilik bir kadro içerisinde yer alacaksınız. Hayatta kalmak için mücadele edecek ve çeşitli görevleri başarıyla sonlandırmaya yönelik hamleler yapacaksınız. 

Darkwood

20 TL'nin altında olan en iyi oyunlar listesinde bir adet de korku oyunu yer alıyor. Oyunun indirimsiz hali 24 TL satış fiyatına sahip olurken oyunun Steam üzerindeki tüm yorumları ise oldukça olumludur. Oyunda Türkçe arayüz ve alt yazı desteği de vardır. Korku odaklı olan bu hayatta kalma oyunu Darkwood, gece ve gündüz arasındaki uçurumu oyunların karşısına çıkarıyor. 

This Is the Police

Macera ve strateji oyunu olarak karşımıza çıkan This Is The Police, normal satış fiyatı olan 25 TL’den yüzde 75 indirim aldı. Oyuna yapılan indirimlerle beraber 6,25 TL olan oyun, oyunculara heyecan verici anlar yaşatacak. This Is The Police, Steam üzerinde yapılan son ve bütün incelemelerde “çok olumlu” yorumlara sahip. This Is The Police oyununda bir şehrin suç dünyası içerisinde yer alacaksınız. Fakat Freeburg isimli şehirde suç oranı alışılagelmiş bir seviyede değil. Kaosun ve entrikanın hakim olduğu şehirde her türlü suçla mücadele etmeli ve şehri yönetmelisiniz.

 





PAYLAŞ