Steam'da 18 TL'lik Bu Oyun Tamamen Ücretsiz Oldu - Haberler - indir.com

Steam'da 18 TL'lik Bu Oyun Tamamen Ücretsiz Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 14:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dijital oyun platformu denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Steam üzerinde yer alan ücretli oyunlar bazı zamanlar ücretsiz olarak yayınlanıyorlar. Bir süre ücretsiz olan bu oyunları kütüphanenize ekleyerek ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz. Şimdi ise oldukça ilginç bir hikayeye sahip olan Evolvation adlı oyun Steam üzerinde ücretsiz oldu. Evolvation adlı bu oyunun yapımcısı geçtiğimiz haftalarda oyunun steam anahtarını bazı oyunculara ücretsiz bir şekilde vermişti. Fakat geçtiğimiz gün gerçekleşen küçük bir yanlışlık ile tüm bu anahtarlar geri çekildi. Durum böyle olunca ise oyunun Steam sayfasına onlarca negatif ve olumsuz yorumlar dolmaya başladı.

Evolvation Steam’da 18 TL

Yaşanan bu durum sonrasında ise oyun yapımcısı olan Eric, durumun üzücü olduğunu ve olumsuz yorumların geri silinmesini istedi. Bu istek karşısında ise oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde indirilebilir yaptı. Reddit kullanıcıları tarafından sevilen bu davranış sonrasında Eric, destek gören bir oyun yapımcısı olarak nitelendirildi. Oyun normal şartlarda Steam üzerinde 18 TL’lik bir fiyat etiketine sahip durumda. Yaşanan bu küçük olay sonrasında oyun tamamen ücretsiz oldu ve oyunu artık Steam hesabınıza karşılıksız ekleyebilirsiniz.

Bunun için buraya tıklayarak oyunun steam sayfasına erişebilirsiniz. Daha sonra “Oyunu yükle” kısmında oyunun tamamen ücretsiz bir şekilde indirmeye başlayabilirsiniz. Oyunun içeriği ve sunmuş olduğu grafikler hakkında bilgi sahibi olmak için ise aşağıda yer alan oyun içi videosuna göz atabilirsiniz.





PAYLAŞ