Steam yaz indirimlerinin en başarılı 10 simülasyon oyunu - Haberler - indir.com

Steam yaz indirimlerinin en başarılı 10 simülasyon oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Oyun dünyasının başarılı isimlerinden Steam Yaz indirimleri kapsamında her sene olduğu gibi büyük yapımlar dikkat çekici indirimlerle satışa sunuldu. İndirilme rakamlarıyla dikkatleri üzerine toplayan simülasyon oyunları hakkında bilgi almak isterseniz yazımızdan faydalanabilirsiniz. Oldukça kaliteli içeriklere sahip olan ve indirimli fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine toplayan oyunlara yakından bakabilirsiniz. Artık neredeyse gelenekselleşen Steam Yaz İndirimleri, 2020 yılında da nihayet açılışı yaptı. Steam Yaz İndirimleri kapsamında indirime giren simülasyon oyunları arasında en dikkat çekici olanlara göz atabilirsiniz. Listede yer alan oyunların seçimi yapılırken çeşitliliğe, almış olduğu oylara ve genel olarak ne kadar ilgi görüldüğüne dikkat edildi. Simülasyon oyunları başında uzun saatler geçirmeyi gerektirdiği için sıradan, kendini tekrar bağlayan oyunlar liste içerisinde yer alıyor. 

Steam Yaz İndirimleri 2020’nin simülasyon oyunları

  • Assetto Corsa
  • Euro Truck Simulator 2
  • Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition
  • Kerbal Space Program
  • PC Building Simulator
  • ARMA 3
  • Train Sim World 2020
  • Planet Coaster
  • Farming Simulator
  • Railway Empire

Assetto Corsa

EA Access yakında Steam’e geliyorEA Access yakında Steam’e geliyor

Araba yarışı simülasyonu olarak oyuncuların beğenisine sunulan Assetto Corsa, indirimli fiyatıyla 8 TL'ye sunuluyor. Yarış hissini Assetto Corsa'dan daha iyi yaşatacak oyunlar vardır. Ancak yüksek hızlarda arama sürme hissiyatını Assetto Corsa kadar gerçeğe yakın bir şekilde veren farklıb ri oyun bulunmuyor. Assetto Corsa, hem çok ayrıntılı hem de sade bir oynanışa sahiptir. 

Euro Truck Simulator 2

Tır sürme ve şirket yönetimi simülasyonu türünde olan Euro Truck Simulator 2 adlı oyun, indirimli fiyatıyla 9,75 TL olarak oyuncuların beğenisine sunuluyor. Simülasyon oyunu denildiğinde ilk akla gelen yapımlardan biri de Euro Truck Simulator 2 oyunudur. Bir tır şoförü olarak başladığınız oyunda ilerleyen zaman içerisinde kendi şirketini kurarak farklı şoförleri de bünyenize katmaya çalışacaksınız. Oyunun simülasyon olarak anılıyor olmasının ise sebebi tabii ki trafik kuralları, araba fiziği yahut benzin veya uyku gibi hem arabanın hem de şoförün ihtiyaçlarına derinlemesine odaklanıyor olması.

Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition

Uçak simülasyonu türünde olan Microsoft Flight Simulator X oyunu indirimli haliyle 9,75 TL fiyat etiketiyle oyuncuların beğenisine sunuluyor. Her detayının hesaplandığı kapsamlı bir simülasyon oyununda, oyuncular eğlenebildikleri gibi aynı zamanda işin teknik boyutuna da dahil olan isteyen oyuncuları doyurması mümkün hale getiriliyor. Oyunun yüksek mod desteği bu durumun mümkün olmasında en etkin detaylardan biri.

Kerbal Space Program

Uzay uçuşu simülasyonu türünde olan Kerbal Space Program oyunu 2015 yılında Squad adlı şirket tarafından geliştirilmiştir. 14,75 TL fiyat etiketine sahip olan Kerbal Space Program oyununda özgün stratejilerinizi kullanarak görevlerinizi başarıyla sonlandırmaya çalışacaksınız. Burada çalışan bir uzay gemisi inşa edecek ve insansı uzaylılardan oluşan bir mürettebat toplamaya çalışacaksınız. 

PC Building Simulator

Bilgisayarcı simülasyonu olan PC Building Simulator oyununda bilgisayar ile ilgili çeşitli işlemler yapmaya odaklanacaksınız. İndirimli fiyatı 19,20 TL olan PC Building Simulator oyununda bilgisayarcı işleteceksiniz. Tıpkı gerçek hayattaki gibi bilgisayarına format atmamızı isteyen, antivirüs programı yüklememizi isteyen veya yeni parçalar takmamızı isteyen müşterilerimiz var. Sadece bununla da kalmayıp “bilgisayarım bozuk, neden bilmiyorum” şeklinde her şeyi size bırakan müşteriler de var. Oyun, ilk bakışta asla beklenmeyecek kadar yüksek bir eğlence eşiğine sahip.


Steam'de PlayWay Publisher Sale 2020 kampanyası başladıSteam'de PlayWay Publisher Sale 2020 kampanyası başladı
Steam Yaz Festivali ile yüzlerce oyunun demosu oyun tutkunlarıyla buluştuSteam Yaz Festivali ile yüzlerce oyunun demosu oyun tutkunlarıyla buluştu
Steam yaz indirimleri bu akşam başlıyorSteam yaz indirimleri bu akşam başlıyor

PAYLAŞ