Steam Yaz İndirimlerinde Üçüncü Gün Oyunları - Haberler - indir.com

Steam Yaz İndirimlerinde Üçüncü Gün Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Dijital oyun platformu Steam'in yaz indirimlerinin 3'ncü gününde yine birbirinden ünlü oyunlar yapılan indirimlerle daha ucuz fiyata satışa sunuldu. Pahalı olupta alamadığınız popüler oyunları bu indirimler sayesinde satın alabilirsiniz.

Steam Yaz İndirimleri 2014'ün üçüncü gününde 8 ünlü oyun indirimli olarak satışa sunuldu. Yapılan en büyük indirim ise yüzde 80. İşte indirimli oyunlar;

Steam Yaz İndirimleri üçüncü gün

Açık dünya oynanışına sahip bir aksiyon RPG oyunu olan Project Zomboid, kıyameti yaşayan dünyanın ve taze et peşine düşen insanların ortasında hayatta kalma mücadelesi verilen zombi temalı bir oyundur. Normalde 14.99 USD fiyat etiketine sahip olan yüzde 33'lük indirim ve erken erişim fırsatıyla 10.04 USD'den satışa sunulmuş durumda.

2 boyutlu bir dünyada hayat bulan bir karakterin yönetildiği Terraria oyununda gezinti, üretim, işleme, madencilik ve savaş gibi faktörler yer alıyor. 9.99 USD'lik bu oyun yüzde 80'lik indirimle 1.99 USD'den alıcısını bekliyor.

Zombi oyunlarına farklı bir bakış açısı getiren 7 Days To Die, RPG, kule savunma ve shooter öğelerini bir arada oyunculara sunan heyecan verici bir aksiyon oyunudur. Erken erişilebilir seçeneğiyle 24.99 USD'ye sahip olan oyun, yapılan yüzde 45'lik indirimle 13.74 USD'ye satışa sunuldu.

Steam Yaz İndirimleri üçüncü gün

2013 yılının en ilginç oyunları arasında yerini alan The Stanley Parable, oyuncuların birinci şahıs kamerası aracılığıyla etrafı keşfetmeye çalışarak belli bir hikayeyi takip edip etmemeye karar verecekleri ya da oyunun sonunun olup olmayacağına karar vermeleri gereken eğlenceli bir oyundur. Yüzde 60'lık indirimle satışa sunulan bu oyunun fiyatı 5.99 USD.

Silahlara ilgisi olan kişiler için neredeyse gerçeğinden farksız bir şekilde tasarlanmış olan Wasteland 2 Digital Deluxe Edition'da oyuncular, heyecan dolu bir silah deneyimi yaşıyorlar. Normal şartlarda 59.99 USD'den satılan oyun yaz indirimleri kapsamında erken erişim fırsatıyla birlikte yüzde 33'lük indirimle 40.19 USD'ye satılıyor.

'Başka bir dünyada, başka bir hayat yaşa' mottosuyla oyunculara sunulan The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition, The Elder Scrolls serisinin sahip olduğu seçim özgürlüğünü oyunculara sunuyor. Hikaye anlatımı ve macera hissiyle oyunculara mükemmel bir oyun deneyimi sunan yapım yüzde 66'lık indirimle 13.50 USD'ye satışta.

Steam Yaz İndirimleri üçüncü gün

Bir zamanların efsane strateji oyunları arasında yer alan Microsoft'un ünlü oyunu Age of Empires II HD, multiplayer özelliğiyle birlikte normal zamanlarda 19.99 USD fiyatla satılıyordu. Yaz indirimleri kapsamında yüzde 75'lik indirim yapılan oyun 4.99 USD fiyatla satışa çıktı.

Hastalıklı ve virüslü bir dünyada yaşam savaşı vereceğiniz Contagion, oyuncularına farklı bir strateji deneyimi yaşatan korku ve zombi öğelerinin yer aldığı oyundur. Kimseyle konuşmamanız ve kimseye dokunmamanız gereken bu oyun yüzde 75 indirim alarak 4.99 USD fiyatla satışa sunulmuş.

Yukarıda sizler için paylaştığımız ve sadece 24 saat boyunca yani 22 Haziran saat 20:00'a kadar satın alabileceğiniz oyunlara ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli olacak.





PAYLAŞ