Steam Yaz İndirimlerinde İkinci Gün Oyunları - Haberler - indir.com

Steam Yaz İndirimlerinde İkinci Gün Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Valve'nin ünlü oyun satış platformu Steam'in ünlü oyunları düzenlediği Steam Yaz İndirimleri kapsamında daha ucuz fiyatla satışa çıkardığını ve ilk gün yapılan indirimleri dün yaptığımız 'Steam Yaz İndirimlerinde Birinci Gün Oyunları' başlıklı haberde sizlerle paylaşmıştık.

Steam'da bugün saat 20:00'ye kadar normal fiyatlarından daha ucuza satın alabileceğiniz 9 farklı oyunun indirim oranı ve fiyatlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Steam Yaz İndirimleri ikinci gün oyunları

Maksimum güvenlikli bir hapishaneyi yöneteceğiniz, derinliklerine indikçe bağımlısı olacağınız ve saatlerinizi çalacak olan Prison Architect, erken erişilebilir oyun seçeneğiyle normalde 29.99 USD fiyatla satışa sunulurken yaz indirimleri sayesinde aldığı yüzde 66'lık indirim oranıyla 10.19 USD fiyatla satın alınabiliyor.

Macera oyunları dendiğinde ilk akla egelen oyunlardan The Walking Dead serisinin ikinci sezon oyunu The Walking Dead: Season 2, interaktif ve distopik bir yapıya sahip olup, son derece heyecanlı bir macera oyunu deneyimi sunmakta. Oyunu 24.99 USD fiyat etiketine sahipken yapılan yüzde 50'lik indirimle 12.49 USD'ye satın alabilirsiniz.

Oyun yapma simülasyonu oyunu olarak kategorize edebileceğimiz Game Dev Tycoon, sizlerw 80'li yıllarda kendi video oyunlarını geliştirmeye çalışan bir şirketin sahibi olma şansını tanıyarak, oyun sektörü tarihini yeniden yazmanızı sağlıyor. Normal satış fiyatının 9.99 USD olarak belirlendiği oyunu yüzde 60 indirimle 3.99 USD'den satın alabilirsiniz.

Steam Yaz indirimleri ikinci gün oyunları

Bir çocuk için basit ancak bir geliştirici için yeterince güçlü mottosuyla çıkış yapan RPG Maker VX Ace, oyuncuların hayallerindeki RPG'sini yapabilecekleri Tasarım ve İllüstrasyon oyunudur. Oyun 69.99 USD fiyat etiketine sahipken yüzde 75 indirimle şu an 17.49 USD'ye alıcılarını bekliyor.

13 Mayıs'ta Steam'de satışa çıkan aksiyon oyunu Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends Complete Edition, ilk günden bu yana 49.99 USD'ye satılıyordu. Yapılan yüzde 50'lik indirimle birlikte oyun şu an 24.99 USD fiyat etiketine sahip.

Dünyayı hastalık ve virüs yayarak yok etmeye dayalı olan mobil platform oyunundan uyarlanmış Plague Inc: Evolved normal şartlarda ve erken erişim seçeneğiyle 14.99 USD'ye satılırken, yaz indirimleri kapsamında yüzde 33'lük indirim alarak 10.04 USD'den satışa sunulmuş durumda.

Steam Yaz indirimleri ikinci gün oyunları

Son derece enteresan ve etkileyici bir hikayeye sahip olan Amnesia: A Machine for Pigs, oynadıkça hikayeyi anlayacağınız ve yaşadığınız hikayede rol alacağınız korku temalı bir aksiyon oyunudur. 19.99 USD satış fiyatıyla Steam'de yer alan oyun, yaz indirimleri kapsamında yüzde 75 indirimle 4.99 USD'ye satılıyor.

Zombilerle dolu bir dünyada maceradan maceraya koşacağınız ve oynarken heyecanın doruklarına çıkacağınız State of Decay'ın 19.99 USD'lik fiyatına yapılan yüzde 75 indirimle beraber 4.99 USD'ye düşürülmüş.

Karanlık ile aydınlık arasındaki savaşın konu edildiği ve birbirinden kaliteli görsellerin yer aldığı RYO oyunu Bound By Flame, normal şartlarda 39.99 USD fiyat etiketine sahip. Ancak Steam Yaz indirimleri kapsamında yüzde 40 indirim yapılan oyun şu an 23.99 USD'ye satın alınabiliyor.

Bunların dışında ŞOK İNDİRİMLER kapsamındaki Papers, Please yüzde 70 indirimle 2.99 USDRisk of Rain yüzde 75 indirimle 2.49 USDHalo: Spartan Assault yüzde 50 indirimle 2.49 USDPlanet Explorers yüzde 40 indirimle 14.99 USD fiyatlar ile alıcısını beklemekte.

Unutmayın! Yukarıda açıkladığımız oyunları indirimli olarak sadece bu akşam saat 20:00'a kadar satın alabilirsiniz.





PAYLAŞ