Steam Yaz İndirimlerinde Birinci Gün Oyunları - Haberler - indir.com

Steam Yaz İndirimlerinde Birinci Gün Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Dünyaca ünlü oyun satış platformu Steam, her yıl olduğu gibi bu yılda popüler oyunlardaki indirim kampanyası geleneğini sürdürüyor. Steam'in bu kapsamda indirimli olarak sunduğu ilk gün oyunlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Uzun zamandır oyuncular tarafından sabırsızlıkla beklenen ve geçen hafta Steam tarafından 30 Haziran'a kadar süreceği resmi olarak duyurulan Steam Yaz İndirimleri kapsamındaki ünlü oyunların birinci gün fiyatları şu şekilde;

Steam Yaz İndirimleri

Uzun bir süredir BETA aşamasında olan ve 14 Haziran'da satışa sunulan, uzay savaşlarının konu edildiği Sins of a Solar Empire: Rebellion yüzde 80'lik indirimle ilk dikkat çeken oyunlar arasında yer alıyor. Normalde 39.99 USD fiyat etiketine sahip olan oyunda 7.99 USD ücret ödeyerek sahip olabilirsiniz.

Açık dünya oyunlarında kilometre taşı olarak görülen ve tonlarca zombinin öldürülmesi gereken aksiyon oyunu Dead Rising 3, henüz yayınlanmamış olsa da çıkış yapacağı 5 Eylül tarihi için ön sipariş vererek oyunun ilk sahiplerinden birisi olabilirsiniz. Normalde 49.99 USD satış fiyatıyla çıkış yapacak olan oyun için, Steam indirimi kapsamında yüzde 25'lik indirimle 37.49 USD fiyatla ön sipariş verilebiliyor.

Oyun dünyasının eski eserleri arasında yer alan Divinity, oyunculardan aldığı destekle küllerini yeniden alevlendirmeye çalışıyor. RPG oyuncularını hedef alan Divinity: Original Sin, anında erişim seçeneğiyle birlikte yüzde 20 indirimli olarak 31.99 USD fiyat etiketine sahip.

Steam One Day

2012 yılından bu yana defalarca en iyi strateji oyunu ödüllerine hak kazanmış olan XCOM: Enemy Unknown, Steam yaz indirimleri kapsamında yüzde 75'lik bir indirim ile oyuncularını bekliyor. Normal zamanlarda 29.99 USD'den satılan oyun bu indirimler beraber 7.49 USD fiyat etiketiyle satışta.

Bir ülkeyi yönetmek için o ülkenin başbakanı olma fırsatını oyunculara tanıyan Democracy serisinin üçüncü versiyonu yüzde 66'lık indirim ile satışa sunulmuş. Normal şartlarda 24.99 USD'ye satın alınabilen oyun bu indirim sayesinde 8.49 USD'den alıcılarını bekliyor.

Ultra-modern REDengine motoruna sahip olan ve sofistike oyun mekanikleri ile oyuncuları adeta büyüleyen The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition, profesyonel yaratık avcısı rolündeki Geralt'ın kontrol edilebildiği bir aksiyon oyunu. Oyun 19.99 USD'lik satış fiyatına sahipken yüzde 80'lik indirim sayesinde 3.99 USD'ye satın alınabiliyor.

Steam Yaz İndirimleri

Bilim ve sihir unsurlarının bir arada kullanılarak, oyuncuların hayatta kalma mücadelesi verdikleri Don't Starve oyunu Steam üzerinde 14.99 USD'ye satılıyordu. Ancak gelen yüzde 75'lik indirimle birlikte oyunun fiyatı 3.74 USD'ye düşürüldü.

Devasa bir harita üzerinde arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz DayZ, zombilere karşı savaşarak hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz etkili aksiyon oyunlarından birisidir. Oyun normal zamanlarda 29.99 USD'ye satılırken yapılan yüzde 15'lik indirim sonrasında 25.49 USD'den satışa sunuldu.

Medeniyetten uzak kalmış sır ve gizemlerle dolu tropik bir adada, yalnız bir adamı canladırarak kötü lordlara ve büyücülere karşı hayatta kalma mücadelesi verilen Far Cry 3, Steam indirimleri kapsamında yüzde 75 indirimle 7.49 USD'ye satın alınabiliyor.

30 Haziran'a kadar pek çok oyunda sürecek olan Steam Yaz İndirimleri'nden faydalanacak olan ünlü oyunları sitemiz üzerinden her gün takip ederek, birbirinden harika oyunlara olduklarından daha ucuz fiyata sahip olmak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Yukarıda sizler için paylaştığımız indirimli oyunları bu akşam saat 20:00'ye kadar buraya tıklayarak ulaşacağınız sayfa üzerinden satın alabilirsiniz.





PAYLAŞ